Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy győznétek meg a...

Ti hogy győznétek meg a szüleiteket hogy kiengedjenek angliába?

Figyelt kérdés
Rendőr szeretnék lenni angliában, 19 éves vagyok, de anyukám szerint először elkéne végezni egy egyetemet. Csak az lehet rendőr aki állampolgár, szóval 4 évet kint kell lenni nagyjából egyfolytában, és minnél később meg ki az ember, annál később is tudja elkezdeni.
2014. okt. 17. 14:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kizártnak tartom, hogy 500 eurót ami ugye 397 fontnak felel meg, félre teszel havi 600 fontos minimálbérből ami ugye 755 eurónak felel meg.. Ilyen nincs..
2014. okt. 17. 16:02
 12/17 A kérdező kommentje:
De van, csak utána kell járni a dolgoknak, és megkeresni a legjobb helyet... sajnálom ha neked ez nem sikerült
2014. okt. 17. 16:09
 13/17 anonim ***** válasza:
52%
Jézusom, te nagyon el vagy tévedve... Ilyen gondolkozással és naivitással, ha az én gyerekem lennél, a közértbe se engednélek le, nemhogy Angliába!
2014. okt. 17. 16:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, 19 évesen ne itt verd a nyálad, fogd magadat, és menj ki Angliába, nem kell senkitől engedélyt kérned.
2014. okt. 17. 16:32
 15/17 anonim ***** válasza:

Jajj te szegény, nagyon naív vagy még, látom. Úgy bírom, mikor valaki otthonról jobban tudja, mint a kint élők:D Komolyan, tőled kérek tanácsot, ha nem boldogulok itt kinn valamivel:D Az egy dolog, hogy egy csomó helyen nézted és számoltad és ez jött ki...állítom, hogy egy csomó tényezővel nem számoltál, rosszul olvastad. Én nagyon-nagyon olcsó helyen lakom. Gyárvárosok vannak a környéken. Itt egy egyszobás lakás minimum 300font per hó. Meg kell jegyezzem, az egyszobásak nagyon ritkák, általában min 2 szobásak-szobabérlés itt nem nagyon van. A szemétdíj olyan 80 font, ha egyedül laksz, ha ketten minimum, akkor 105kábé. Víz átalánydíjas, az most 15-19 font per hó. Gáz, villany...hát minimum 50 fontot számolj fel havi szinten. Mobilt venned kell, máskülönben a munkaközvetítők nem tudnak elérni. Kábé 10 fontot el kell telefonálnod havonta. A szomszéd városba egy oda-vissza buszjegy 3.5 font, bérlet egy hétre 20 font. 19 évesen nem a teljes minimálbért kapod. 21 éves kortól kapsz teljes minimálbért. A minimálbér most ...na pont most emelkedett-októberben szokták emelni-azt hiszem 6.50-re ment fel most 6.31-ről. De 19 évesen nem kapod meg a teljeset. Ezenkívűl egy lakásban itt se ágy, se szekrény, se mosógép, se tányérok, edények és egyebek nincsenek. Ezeket mind meg kell venned. Egy mosás a mosodában 3-6 font. Mosószerek, takarítószerek, tisztálkodási szerek, ezek elkerülhetetlenül meg kell venned. Egy alap heti kaja minimum 25 font.

4-5 év után kezdeményezheted a kérvényt, hogy kapj állampolgárságit, aztán akár évekig is várolistán várakozhatsz. 2 tanfolyamot kell elvégezned, ezek a tanfolyamok általában iskolán keresztül elvégezhetők, és félévente 200 font körüliek. Minimum 1 év.

Számolgass még kiscsillag 21 éves korodig, aztán érettebben gondold át, mert ez csak a nyers anyagi oldala, amit leírtam.

2014. okt. 18. 08:28
 16/17 anonim ***** válasza:

Válasz a prividre:

Tudod mit, gyere ki és majd meglátod, ha ilyen okos vagy, minek kérdezed a buta gyékásoktól.

Otthonról mindig azt hiszik, hogy olyan egyszerű ez az egész. Először is meg kéne kapni egy ilyen állást. Olyat meg már százat hallottam, hogy biztos állásra jönne ki. Hidd el, ismerek nem egy ilyen embert, aki a biztos állásra jött ki, mert ügynökség szerződéssel biztosította, vagy mert családja állította...nem egy pofára esett. Az ügynökség lenyelte a beugrót, nem volt szállása se munkája. Család meg átverte, kihasználta. Amíg nincs meg egy olyan állásod, amit írtál, addig bizony azokat a dolgokat neked kell intézned. Ha a szállodától minden ellátást megkapsz, azért biztos tenned kell valamit cserébe. Emberbaráti szeretetből nem fognak mindent biztosítani. Jól kizsákmányolnak. De legyen neked igazad.

2014. okt. 18. 18:02
 17/17 anonim ***** válasza:

" De van, csak utána kell járni a dolgoknak, és megkeresni a legjobb helyet... sajnálom ha neked ez nem sikerült"

Én írtam, hogy kizárt, hogy találj olyan melót amiról te beszélsz.

Bár nem szoktam nagy dobra verni, hogy mivel foglalkozom, de hogy tudd:

egy munkaközvetítő irodában dolgozom, és elmondhatom, hogy jobban képben vagyok mint te. Szóval ha azt hiszed, hogy van olyan munka ahol te 500-600 fontos béredből félreteszel 300-400 fontot, tévedésben vagy..De nagyon. De én nem beszélek le róla.. Gyere ki, és majd megtudod..

üdv

2014. okt. 18. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!