Ti hogy győznétek meg a szüleiteket hogy kiengedjenek angliába?
a gyökereknél van a probléma
te 19 éves vagy, és még mindig az a helyzet, hogy engedély kell ahhoz, hogy engedjenek bárhová is???
ne csodálkozz ezek után semmin sem!
Én 20 évesen jöttem ki Németországba.
Engem se engedtek, úgyhogy leléptem engedély nélkül. Azóta megbékéltek. Jövőre megyek suliba, mert elkéstem a papírokkal, most munkát keresek.
Bár mi kint élünk, de ha a fiam 19 évesen így állna elém, hogy rendőr akarok lenni Angliában (bármily meglepő, nagy betűvel kell írni) akkor engem sem győzne meg.
Nem azzal van a gond, hogy rendőr akarsz lenni, hanem azzal, hogy 19 évesen nem fogod fel, hogy nem úgy megy, hogy kijössz és minden szuper lesz. 19 évesen se szakma se gyakorlat (nyelvtudásod van-e?) nélkül még mosogatni sem fogsz. Arról nem is beszélve, hogy 19 évesen alacsonyabb a minimálbéred mint 6.30. (ez csak 21 éves kortól él) Hogy tartanád el magad, ha a lakhatás többe kerül mint amennyit 1 hónapban keresnél? Az állampolgárság megszerzése sem abból áll, hogy 4 évig kint kell lenned. MINIMUM 4 év bejegyzett munkaviszony, állampolgársági ismeretek, és nem kevés pénz kell ahhoz, hogy kérvényezni tudd az állampolgárságot..
19 évesen előbb olvass-járj utána mielőtt a szüleid elé állsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!