Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor nő fel végre a lányom?

Mikor nő fel végre a lányom?

Figyelt kérdés

22 éves, nem volt még hosszú kapcsolata csak pár rövidebb. Nem tudja mit akar az élettől. Egyetemen tanul, bulizni nem jár iskola mellett dolgozik, hogy eltartsa magát. De nem ismerkedik fiúkkal és azt mondja nem akar férjet meg gyereket. De nálunk nem ez a szokás! Már arra is gondoltam, hogy esetleg a lányokhoz vonzódik mert mindig ölelgeti a barátnőit. Nézi azokat az animeket meg szeret beöltözni. Ő azzal védekezik, hogy ha már ennyi stressznek van kitéve akkor legalább a hobbiját ne szóljuk le.

Mit lehetne tenni? Mivel vegyük rá, hogy ismerkedjen és gondolkozzon majd el a családalapításon és felejtse el ezt a buta hobbit?

2014. okt. 16. 00:49
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
98%
Nyelvtudáshoz nem kell nyelvvizsga.
2014. nov. 6. 02:27
 52/57 KimiKomi válasza:
97%
A hobbi az marad hobbi.Most kit érdekel hogy mit csinál a szabadidejében.Plusz mivel animéről van szó csak azt tudom mondani hogy aki belekezd az nem fogja abbahagyni aki meg abbahagyta az nem is kezdett igazán bele.Ami a beöltözést illeti csak azt mondom hogy én is imádom és hogy folytassa csak.Az animések vele vannak:)
2014. nov. 10. 21:35
 53/57 A felhasználó válasza:
98%

A felnőtt ember nem azt jelenti hogy olyan mint te, kérdező.

Ne erőltesd rá a saját ostoba nézeteidet.

2014. nov. 18. 21:24
 54/57 anonim ***** válasza:
97%

És ha szerinted "csak" egy tanár lesz belőle,akire nem vár fényes jövő,akkor minek akarod,hogy gyereke legyen?

Te milyen nagyszerű végzettséggel vállaltál gyereket?:)

Gyanítom,hogy apuci tartotta el a családot,te meg 20 évig a seggedet meresztetted:)

2015. jan. 16. 13:35
 55/57 anonim ***** válasza:
96%
Nem kesett meg le semmirol. Legalabb vannak baratai!!! Ha nem lennenek na az lenne a fura. Az ilyen koru lanyok meg siman olelgetik egymast... En sem vagyok leszbi se nem voltam. De az igazi paromat 26 evesen talaltam meg. En azt mondom jobb 1 igazi mint 10 fals. Hiaba mondjak hogy jo ha az ember kalandozik tapasztalatokat gyujt... De azt nem teszik hozza hogy ROSSZ tapasztalatokat. :D
2016. ápr. 12. 07:45
 56/57 anonim válasza:
97%

Egy kisebb felvilágosítás:A kiöltözést cosplaynek hívjuk amit ha akar a lányod egy komolyabb munkaként is elvihetne.Az anime meg nem egyenlő rajzfilmekkel hanem japán művészetekkel egyenlő.

Az hogy ölelgeti a bnőit az teljesen normális ha szereti őket (BARÁTILAG) akkor ez normális.A családalapítás nem mindenkinél kötelelző remélem felfogtad.

2016. aug. 20. 15:35
 57/57 anonim ***** válasza:
Végül mi lett?
2022. jún. 29. 15:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!