Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor nő fel végre a lányom?

Mikor nő fel végre a lányom?

Figyelt kérdés

22 éves, nem volt még hosszú kapcsolata csak pár rövidebb. Nem tudja mit akar az élettől. Egyetemen tanul, bulizni nem jár iskola mellett dolgozik, hogy eltartsa magát. De nem ismerkedik fiúkkal és azt mondja nem akar férjet meg gyereket. De nálunk nem ez a szokás! Már arra is gondoltam, hogy esetleg a lányokhoz vonzódik mert mindig ölelgeti a barátnőit. Nézi azokat az animeket meg szeret beöltözni. Ő azzal védekezik, hogy ha már ennyi stressznek van kitéve akkor legalább a hobbiját ne szóljuk le.

Mit lehetne tenni? Mivel vegyük rá, hogy ismerkedjen és gondolkozzon majd el a családalapításon és felejtse el ezt a buta hobbit?

2014. okt. 16. 00:49
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
98%
Igen, ő normális, ellenben veled...
2014. okt. 16. 19:49
 42/57 anonim ***** válasza:
98%
Nem mindenki öltözik nőiesen. Én 38 éves vagyok, máig koponyás pólóban s akár gombolós sliccű fiúnadrágban járok (néha pont jók rám, bár többnyire nem, azokat nem is hordom). Van ilyen. Ez legyen a legnagyobb baj a leánnyal, no meg az animekedvelés :)
2014. okt. 16. 20:35
 43/57 anonim ***** válasza:
81%

Valahogy magamat ismertem fel a lányodban, annyi különbséggel, hogy túlbecsültem magam, és jelenleg nem egyetemen tanulok, hanem főállásban dolgozom.

AZ hogy nem akar fiúval lenni, egy teljesen hétköznapi dolog. Nagyon kevés huszonéves anyuka van, hiszen ma már gyereket vállalni sokkal nagyobb anyagi megterhelés. És örülj, hogy volt kapcsolata.

És nem értem mi a gond az animékkel. Az anime egy műfaj. A lányod nem filmet néz, hanem rajzolt filmet. (ami nem mese!!)

Keresztyén családban nőttem fel, de még az én anyum se ennyire prűd. Ő büszke lenne rám, ha ennyire előrébb járnék mint ő. (Bár diákhitelből lakást fizetni, egy elég rossz anyagi döntés, de ez már nem ide tartozik.)

2014. okt. 16. 20:56
 44/57 anonim ***** válasza:
97%
Nálunk meg nem szokás 18 évesen szülni. Tanulni szokás először, szabadidős tevékenységet találni, dolgozni, aztán amikor az ember már megérett rá, családalapításon gondolkodni. Nálunk ez bőven 30 után szokás.
2014. okt. 16. 21:33
 45/57 anonim ***** válasza:
97%

igatából az előttem lévők már mindent leírtak. Te 40 évesen komolyan nagyi akarsz lenni? Szeretnél unokát? Oké. Ő még nem szeretne. Baj van evvel? Egy idő után úgy is rájön.

Élvezd ki. Már nem kell a gyerekedre vigyázni, de még az unokára se kell.

2014. okt. 17. 17:53
 46/57 nor191 válasza:
24%

Szerintem nincs ezzel sok baj, mostanában a fiatalok később "nőnek fel" a fiatalok. Oké, ez idétlenül hangozhat egy még fiatalabb szájából, de így van. A közösségi életére vonatkozóan, először beiratkozhatna valamilyen animés klubba. Még az is lehet, hogy ott talál rá a szerelem...

Egyébként, az is lehet, hogy a munka és a tanulás mellett egyszerűen nincs ideje párkapcsolatokra. Szerintem nincs ezzel baj, egyszerűen csak nem olyan, mint a család többi tagja.

És, ha szeret animefigurákat rajzolni esetleg, vagy - mint említette - beöltözni, talán elmehetne jelmeztervezőnek, vagy grafikusnak. Ha pedig nagyban gondolkodik, tanulgasson japánul, és dolgozzon a manga és az anime hazájában mangakaként, vagy animerajzolóként.

Sok sikert kívánok hozzá!

2014. okt. 18. 15:51
 47/57 A kérdező kommentje:
A japánt elkezdte tanulni magától sok más nyelv mellett, de egy nyelvvizsgát még nem tudott letenni az asztalra, ráadásul humán dolgot tanul ami büfészak. Tanár lesz. Nem tudom mi lesz így vele
2014. okt. 18. 23:24
 48/57 anonim ***** válasza:
88%
Túlzásba vitted, számomra egyértelművé tetted hogy kamu a kérdés. Mármint folyamatosan olyan dolgokat írsz a lányod "hibájaiként" amik nyilvánvalóan pozitív dolgok. Nekem akkor romboltad le a rossz szülő illúzióját, amit próbálsz fenntartani, amikor leszóltad hogy tanár lesz, illetve hogy több nyelvet tanul. Még a leótvarabb szülő sem hozza ezeket fel negatívumként. :) De ha esetleg tévednék és tényleg igaz minden amit írsz, akkor kérlek keresed meg a hozzád legközelebb lévő legmagasabb épületet és ugorjál le szépen róla. :)
2014. okt. 19. 01:18
 49/57 anonim ***** válasza:
98%

Hát azért japánul nem olyan könnyű tanulni, szóval megnézném, hogy te hány év után tennél le belőle egy nyelvvizsgát. Egyébként a tanár szerintem nem büfészak, inkább örülnöd kéne, hogy sok hasonló korúval ellentétben tanul valamit...

Amúgy most minek cseszegeted? Boldog a lányod? Ha igen, akkor szülőként örülnöd kellene.

2014. okt. 19. 09:38
 50/57 Terboard válasza:
97%
Az ilyen mocsok módon begyöpösödött (remélem jól írtam) embereket mint te krematóriumba kéne zárni "nem ez a szokás" szóval a családodban még a felmenőid is csak a szaporodásra gondoltak. És ölelgeti a barátnőit az volt az a pillanat amikor elgondolkoztam azon hogy az olyan abberrált érzelmeit mások felé hangsúlyozás nélküli kifejezésre alkalmatlan mondatokkal továbbítja miért kell élniük én fiú létemre megölelem a legjobb barátomat amikor elköszönünk (nem vagyok meleg barátnőmmel 3 éve együtt vagyunk) szóval ez csak a baráti kötődés fizikai módon történő kifejezése ez olyan mimtha amikor egy apuka mikor elengedi a harmadikas kislányát az iskolába és elköszönésnél megpuszilja és azt mondanád rá hogy pedofil tudom emberi kapcsolatok terén nem a legjobb példa de ha egy minimális értelmező képességed is van akkor felfogod. Ja igen anime ezt japánban kérlek szépen minden családi házba bekopogtatva mond el szerinted mennyire fognak minden házban pofán vágni a kultúra fikázása miatt
2014. nov. 5. 23:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!