Mikor nő fel végre a lányom?
22 éves, nem volt még hosszú kapcsolata csak pár rövidebb. Nem tudja mit akar az élettől. Egyetemen tanul, bulizni nem jár iskola mellett dolgozik, hogy eltartsa magát. De nem ismerkedik fiúkkal és azt mondja nem akar férjet meg gyereket. De nálunk nem ez a szokás! Már arra is gondoltam, hogy esetleg a lányokhoz vonzódik mert mindig ölelgeti a barátnőit. Nézi azokat az animeket meg szeret beöltözni. Ő azzal védekezik, hogy ha már ennyi stressznek van kitéve akkor legalább a hobbiját ne szóljuk le.
Mit lehetne tenni? Mivel vegyük rá, hogy ismerkedjen és gondolkozzon majd el a családalapításon és felejtse el ezt a buta hobbit?
Valahogy magamat ismertem fel a lányodban, annyi különbséggel, hogy túlbecsültem magam, és jelenleg nem egyetemen tanulok, hanem főállásban dolgozom.
AZ hogy nem akar fiúval lenni, egy teljesen hétköznapi dolog. Nagyon kevés huszonéves anyuka van, hiszen ma már gyereket vállalni sokkal nagyobb anyagi megterhelés. És örülj, hogy volt kapcsolata.
És nem értem mi a gond az animékkel. Az anime egy műfaj. A lányod nem filmet néz, hanem rajzolt filmet. (ami nem mese!!)
Keresztyén családban nőttem fel, de még az én anyum se ennyire prűd. Ő büszke lenne rám, ha ennyire előrébb járnék mint ő. (Bár diákhitelből lakást fizetni, egy elég rossz anyagi döntés, de ez már nem ide tartozik.)
igatából az előttem lévők már mindent leírtak. Te 40 évesen komolyan nagyi akarsz lenni? Szeretnél unokát? Oké. Ő még nem szeretne. Baj van evvel? Egy idő után úgy is rájön.
Élvezd ki. Már nem kell a gyerekedre vigyázni, de még az unokára se kell.
Szerintem nincs ezzel sok baj, mostanában a fiatalok később "nőnek fel" a fiatalok. Oké, ez idétlenül hangozhat egy még fiatalabb szájából, de így van. A közösségi életére vonatkozóan, először beiratkozhatna valamilyen animés klubba. Még az is lehet, hogy ott talál rá a szerelem...
Egyébként, az is lehet, hogy a munka és a tanulás mellett egyszerűen nincs ideje párkapcsolatokra. Szerintem nincs ezzel baj, egyszerűen csak nem olyan, mint a család többi tagja.
És, ha szeret animefigurákat rajzolni esetleg, vagy - mint említette - beöltözni, talán elmehetne jelmeztervezőnek, vagy grafikusnak. Ha pedig nagyban gondolkodik, tanulgasson japánul, és dolgozzon a manga és az anime hazájában mangakaként, vagy animerajzolóként.
Sok sikert kívánok hozzá!
Hát azért japánul nem olyan könnyű tanulni, szóval megnézném, hogy te hány év után tennél le belőle egy nyelvvizsgát. Egyébként a tanár szerintem nem büfészak, inkább örülnöd kéne, hogy sok hasonló korúval ellentétben tanul valamit...
Amúgy most minek cseszegeted? Boldog a lányod? Ha igen, akkor szülőként örülnöd kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!