Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor nő fel végre a lányom?

Mikor nő fel végre a lányom?

Figyelt kérdés

22 éves, nem volt még hosszú kapcsolata csak pár rövidebb. Nem tudja mit akar az élettől. Egyetemen tanul, bulizni nem jár iskola mellett dolgozik, hogy eltartsa magát. De nem ismerkedik fiúkkal és azt mondja nem akar férjet meg gyereket. De nálunk nem ez a szokás! Már arra is gondoltam, hogy esetleg a lányokhoz vonzódik mert mindig ölelgeti a barátnőit. Nézi azokat az animeket meg szeret beöltözni. Ő azzal védekezik, hogy ha már ennyi stressznek van kitéve akkor legalább a hobbiját ne szóljuk le.

Mit lehetne tenni? Mivel vegyük rá, hogy ismerkedjen és gondolkozzon majd el a családalapításon és felejtse el ezt a buta hobbit?

2014. okt. 16. 00:49
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
2%

Azért álljon már meg a menet!

Hányan írják, hogy az anyuka hallgasson és fogadja el a helyzetet. De azért csak nála lakik! A szülők, bármennyire is szeretik a gyereküket, kicsit várják azt, hogy kirepüljenek, önállósodjanak, saját családjuk legyen, és a szülők újra visszakapják a gyermektelenséget és szabadságot.

2014. okt. 16. 08:36
 22/57 anonim ***** válasza:
93%
Utolso: nem csak ugy lehet am elkoltozni, ha valaki ferjhez megy es terhes lesz! Itt az anyanak azzal van.gondja, hogy a lany nem akar gyereket es szamara furcsa hobbija van...
2014. okt. 16. 08:54
 23/57 anonim ***** válasza:
98%

bezzeg ha bulizna, pasizna az lenne a baj

hagyd élni,

nem szokás? és beleszólni szokás?

2014. okt. 16. 09:00
 24/57 A kérdező kommentje:
Külön lakik és diákhitelből fizeti a lakhatást. De ez akkor is idegen számomra. Van, hogy kimegy az utcára más színű szemmel csak úgy buliból.
2014. okt. 16. 11:57
 25/57 anonim ***** válasza:
99%
anyuka tessék szépen menni a templomi, déli misére és ott pletykálkodni a többi nénivel!
2014. okt. 16. 11:58
 26/57 A kérdező kommentje:
40 évesen nem hiszem, hogy néni lennék. Igen, én korán alapítottam családot.
2014. okt. 16. 12:06
 27/57 anonim ***** válasza:
99%

16-os vagyok.

Hogy érted, hogy kimegy az utcára más színű szemmel?

Úgy érted, hogy az egyik szemébe nullás, a szemszínt megváltoztató lencsét tesz?

Ha igen, akkor a lányodnak sajátos a humora :)) Nem árt senkinek vele, esetleg meghökkenti az embereket, ennyi. Ez még mindig viccesebb, mintha a fél fejét borotválná le, a másik oldalt meg rasztásítaná :)

40 évesen semmi gond azzal, hogy fiatalon szültél. Én pont azért hinném, hogy a kevesebb korkülönbség miatt jobban elfogadod a lányod hóbortjait. Nem lehet, hogy túl konzervatív a felfogásod?

A lányodra igazából semmi rosszat nem írtál...eltartja magát, külön él, tanul, dolgozik, mi kell még??????????

És még veled is szóba áll, annak ellenére, hogy ...szogatod pont egy olyan dologgal, ami neki örömet okoz!

Kérdező, téged hogy lehet meggyőzni??? Én úgy látom, csak egy olyan válaszra vársz, hogy valaki azt írja, hogy vedd a kezedbe az irányítást és te keress a lányod mellé párt, barátokat, hobbit...

2014. okt. 16. 12:15
 28/57 anonim ***** válasza:
98%
Hihetetlen... más szülőnek meg az a baja, ha a gyerekének már csak a párja a minden...
2014. okt. 16. 12:19
 29/57 Bence_ ***** válasza:
98%
Volt amikor megfelelt neked?
2014. okt. 16. 12:38
 30/57 Bence_ ***** válasza:
96%
Milyen lenne az "ideális" gyerek?
2014. okt. 16. 12:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!