Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor nő fel végre a lányom?

Mikor nő fel végre a lányom?

Figyelt kérdés

22 éves, nem volt még hosszú kapcsolata csak pár rövidebb. Nem tudja mit akar az élettől. Egyetemen tanul, bulizni nem jár iskola mellett dolgozik, hogy eltartsa magát. De nem ismerkedik fiúkkal és azt mondja nem akar férjet meg gyereket. De nálunk nem ez a szokás! Már arra is gondoltam, hogy esetleg a lányokhoz vonzódik mert mindig ölelgeti a barátnőit. Nézi azokat az animeket meg szeret beöltözni. Ő azzal védekezik, hogy ha már ennyi stressznek van kitéve akkor legalább a hobbiját ne szóljuk le.

Mit lehetne tenni? Mivel vegyük rá, hogy ismerkedjen és gondolkozzon majd el a családalapításon és felejtse el ezt a buta hobbit?

2014. okt. 16. 00:49
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
45%

Érdekes, én 22 leszek és dolgozom 1 éve.

Több mint 2 éves kapcsolatom van, és szeretnék költözni, önállósodni.

Szóval szeretném elindítani a majdani családalapítást, egyelőre egy összeköltözéssel. A szüleim mégis alig bírták ezt jól kezelni, most kezdik felfogni talán.

A javaslatom az, hogy hagyd, amíg kijárja a sulit. Utána jönni fog minden.

2014. okt. 16. 05:30
 12/57 anonim ***** válasza:
94%
Ezért (is) kötném vizsgához a gyerekvállalást. Mégis mi a f-sz közöd van hozzá, mit csinál a lányod a szabadidejében? Felnőtt nő, nem züllik, van egy hobbija, és tovább terjed az esze a szaporodásnál. Ha kisbabázni óhajtasz, pottyants magadnak, beteg nőszemély.
2014. okt. 16. 05:40
 13/57 anonim ***** válasza:
98%
Én 29 évesen sem akarok férjhez menni, és gyereket szülni. És akkor mi van??? (És nem vagyok leszbikus!)
2014. okt. 16. 05:59
 14/57 anonim ***** válasza:
97%
Azzal fogod elüldözni, hogy emiatt cseszteted!
2014. okt. 16. 06:25
 15/57 anonim ***** válasza:
98%

Nézd, szerintem nincs baj a lányoddal, és eléggé érett már. Nekem nagyon furcsa az a kijelentés, hogy "De nálunk nem ez a szokás!" - vagyis, a gyerekszülés hagyománya nálatok anyáról lányára száll, és kötelező mindenkinek megtennie? Nem minden embernek kell szaporodnia, ha valakinek nincs rá igénye ( ilyenek is vannak, igen, de nem hiszem, hogy a lányod ilyen lenne, vagy leszbikus ), az is teljesen rendben van, és elfogadott. Hadd animézzen, ha szeretne, mert ha férjezett és terhes is lenne, valószínűleg akkor is ezt tenné szabad perceiben, és inkább ezt, minthogy alkoholista szülő legyen, aki a terhességet végigdohányozza, bulizza, és issza.

Úgy érzem, hogy te kreáltál magadnak egy problémát az életedben, mert ez nem igazán az. Majd lesz gyereke, ha szeretné, mindenki megtalálja a párját előbb-utóbb.

2014. okt. 16. 07:01
 16/57 anonim ***** válasza:
71%

Nem tudom, milyen egyetemre jár a lányod, de tény, hogy ez (ha komolyan veszi) igenis stresszel jár. Meg kell felelnie a vizsgákon, megdolgozik a pénzért, amit a megélhetésére költ. Ezek szerint, mégiscsak tudja, mit akar az élettől, ha tanul valaminek.

A gyerekünk temperamentumát nem mi választjuk, a személyiségét is "csak" formálni tudod. Lehet, hogy a lányod nem egy társas lény, inkább egyedül érzi jól magát. Vannak barátnői, akiket szeret. 22 évesen még nem biztos, hogy a saját neméhez vonzódik, miért ne ölelhetné meg őket?

Talán neki jobb kikapcsolódás a hobbija, mint az, hogy bulizni járjon. Tiszteletben kell tartanod, mert így csak ellököd magadtól még jobban. Nem árt senkinek ezzel, még magának sem, csak meg van benne még a "kislány", aki így játszik-kikapcsolódik.

Ha a te pénzedből éldegélne és bulizgatna, az jobban utalna arra, hogy nem akar felnőni, nem?

És ki tudja, egyetem után talán elkezd dolgozni, megismerkedik valakivel és családot alapít. Akár 28 évesen.

De ne mard el magadtól azzal, hogy sietteted és számon kéred tőle azt, amit te elvárnál a családi hagyományok szerint....

2014. okt. 16. 07:41
 17/57 Bence_ ***** válasza:
98%
Szörnyen nehéz dolgot fogok írni! Fogadd el!
2014. okt. 16. 08:00
 18/57 anonim ***** válasza:
98%

Ha dolgozik, hogy eltartsa magát egyetem mellett, akkor hadd döntse már el mire költi a megkeresett pénzét. Ő nem bulikra és piálásra akarja hanem olyan tevékenységre, jelen esetben az anime-re és a cosplay-re, ami érdekli és szereti. Én a havi 3-4 ezer forintom, amit szórakozásra költenék (szintén magamat tartom el és ennyi fér bele havi szinten, hogy na akkor nem csak vajas kenyeret eszek egy hétig), én azt egy játék előfizetésére költöm. Konkrétan egy mmorpg-re, ami annyit tesz, hogy ülök a gép előtt és másokkal együtt játszok, szörnyeket ölünk és hasonlók. Engem ez szórakoztat, értelme nem sok, de kapcsolat építésre épp tökéletes egy fárasztó munkanap után, amikor még munka után az esti órámra is bementem és tényleg kész hulla vagyok, de azért végre szólnék valakihez pár jó szót, vagy csak kikapcsolnék, mert jár az agyam. És hogy ebben mi a legszebb? Én ott, a játékban ismertem meg a barátom, akivel össze is költöztünk (így már van kihez pár jó szót szólni bármikor, de a játék maradt). Erre varrj gombot. Én se akartam se férjet, se gyereket, de most gondolkodom rajta, hogy a távoli jövőben, ha befejeztem az egyetemet és jobb állásom lesz, mint a mostani idegőrlő diákmunka, akkor esetleg tárgyalhatunk gyerekekről.

22 éves, még bőven ráér pasizni és családot alapítani ha azt szeretne. És nem buta hobbi az anime. Csak annyira buta, mint egész nap kötögetni vagy hímezni, mert jól mutat a falon vagy nézni esténként a barátok közt és társai színvonalú műsorokat.

2014. okt. 16. 08:11
 19/57 anonim ***** válasza:
98%

Figyelj, a lanyod egyetemen tanul, mellette dolgozik es meg hobbija is van. Nekem ugy tunik, semmi baj nincs vele. Es ha nem akar gyereket akkor mi van? Tudod, sokan vannak ezzel igy es teljesen normalis.

Nekem ugy tunik, a lanyod teljesen onallo, vannak celjai. Inkabb orulnel neki, hogy nem rajtad akar eloskodni 30 eves koraig -.-"

Az anime szerintem teljesen normalis hobbi, legalabb van, ami kikapcsolja. Mindenkinek kell valami, amivel elfelejtheti a stresszt, es sajnalom, hogy te ezt nem tudod folfogni.

Az eredeti kerdesre valaszolva: a lanyod mar reg felnott, csak te nem veszed eszre. Attol, hogy nem a te klonod, meg lehet normalis, felnott ember.

Egyebkent szerintem surgosen allj le a cseszegetesevel, mert tapasztalatbol mondom, hogy el fogod ot vesziteni, ha igy folytatod...

2014. okt. 16. 08:24
 20/57 anonim ***** válasza:
96%
örülj neki nem volt még hosszu kapcsolat.Most tanul,aztán majd őt is elkapja az ékszíj mint mindenkit.Még olyan fiatal ,és majd valamikor egyszer lesz unokád is.íne erőltesd és legfőképp ne akarj semmit tenni.Ha váltogatná a pasikat minta bugyingót züllene terhes lenne most az lenne a bajod.Örülj neki nem zűrös lányod van.
2014. okt. 16. 08:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!