Lehetek én (21) öcsém (15) gyámja? Vagy a párom, hogy lehetne?
Figyelt kérdés
JÖVŐ HÓNAPBA TÁRGYALÁS!!
Az a helyzet anyámék válnak. Anyám bele egyezne. Viszont se munkám,se saját házam nincs. Szerinte lehetek, de semmim nincs. Mi az igaz? El vagyok jegyezve. Ha ne adj Isten párom el venne esetleg ő lehetne? SOS !!
2014. okt. 15. 16:41
32/41 anonim válasza:
"Ha rajta múlna ugyan azt tenné öcsémmel mint anno velem. Nem véletlen léptem le.
Apám olyan,hogy a gyereke ne igyon, ne cigizzen. Kitűnő tanuló legyen. Öcsém persze lázad elég rendesen. Nem hajlandó semmit csinálni otthon. "
Ez a kérdés biztosan kamu. Nem hiszem el, hogy vannak ilyen buta emberek a világon.
33/41 anonim válasza:
AZ előző véletlenül elment
Szóval nem hiszem el, hogy van egy szülő aki fogja a gyerekét, és azért mindenki foggal körömmel elakarja tőle szedni, mert micsoda rossz apuka... komolyan?
34/41 A kérdező kommentje:
Na jó itt értelmes ember nincs!!!
2014. okt. 15. 18:16
35/41 A kérdező kommentje:
Szeretem mikor egyes emberek képet alkotnak és irogatnak holott foggalmuk sincs mivan!!!
2014. okt. 15. 18:16
36/41 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkitől az értelmetlen válaszokat.
2014. okt. 15. 18:17
38/41 anonim válasza:
Nem a válaszolók miatt vagy mérges, hanem mert nem azt a választ kaptad amit szerettél volna.
39/41 anonim válasza:
Ha annyira akarod, fogadj örökbe engem *.*
40/41 anonim válasza:
Nem azért, de már Angelina és Brad is pályázott rám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!