Lehetek én (21) öcsém (15) gyámja? Vagy a párom, hogy lehetne?
JÖVŐ HÓNAPBA TÁRGYALÁS!!
Az a helyzet anyámék válnak. Anyám bele egyezne. Viszont se munkám,se saját házam nincs. Szerinte lehetek, de semmim nincs. Mi az igaz? El vagyok jegyezve. Ha ne adj Isten párom el venne esetleg ő lehetne? SOS !!
Ha ki megyünk apámhoz. Automatice a hűtő az első nekem is,hogy mi van benne. Volt egy időszak mikor ki mentem és csak virsli volt benn régi szalámik, régi vaj, és ugye 1-2 napos levesek. De elő fordult,hogy amit adtunk kaját vagy vittem 1 hét múlva mentem és benn volt.
Most ami volt legutobb mikor ki mentem kolbász kolbász hátán. Szerintem 1 15 éves fiúnak ez nem elég aki ráadásul egésznap eszik ha úgy van. képes a gyerek 3 napra csinált kaját meg enni 1 délután alatt. Nem egyszer jártunk vele így, mikor itt volt nálam pár napig.
Akkor menjen el a boltba és vegyen. + főzzön.
Nem hiszem el, hogy 16 évesen erre nem képes istenem.
Feleslegesen túráztatod magad!
Az apja él, ő a gyámja, így fel se merül, hogy más "kapja" meg a gyereket.
Ugyanakkor, ha a 16-ot betölti a kölyök, akkor ő maga kérvényezheti a szülői ház elhagyását. Ha addigra házasok lesztek, akkor vállalhatjátok.
Most még nem.
Egyébként az indokaid gyerekesek. Valszeg semmi baja az apjánál, csak nem tetszik neki a szigor illetve, hogy másban pedig nem nyalják ki a seggét (kaja, rend).
Még aznap délután haza vitték. Aki berugatta öcsém az szólt a szomszédnak,hogy vigye már haza.
Amit apámat illet igen. Ha rajta múlna ugyan azt tenné öcsémmel mint anno velem. Nem véletlen léptem le.
Apám olyan,hogy a gyereke ne igyon, ne cigizzen. Kitűnő tanuló legyen. Öcsém persze lázad elég rendesen. Nem hajlandó semmit csinálni otthon. Tudna főzni, de néha miből? Meg ha nem engedi az apja a gáztűzhelyhez? Akkor hogy. Ügyes gyerek nem arról van szó. Csak az apját utálja borzasztóan. És bármit meg tenne,hogy az apját bosszantsa.
"Ugyanakkor, ha a 16-ot betölti a kölyök, akkor ő maga kérvényezheti a szülői ház elhagyását. Ha addigra házasok lesztek, akkor vállalhatjátok. "
Gyamhivatali engedellyel. Munkanelkuli testverhez kizart, hogy engedjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!