Kíváncsi vagyok hogyan lehet összeegyeztetni a munkát a családi élettel. Feleségként épp munkát keresek, de úgy érzem, hogy néha túl nagyok az elvárásaim: szabad hétvégék, lehetőleg ne legyen túlóra, stb. Még épp nincs gyerek, de ha lesz, és vissza akarok majd menni oda dolgozni, akkor jó előre tervezni. Nos, bebizonyosodott, hogy ilyen munka nincs a szakmámban a környéken. Kíváncsi lennék, hogy más feleségek tegyük fel gyerek mellett milyen munkát végeznek, főképp hogy milyen időbeosztással, esetleg hétvégente is vagy nem, túlóra, stb.. Ha nem titkos, akkor írjátok meg a körülbelüli fizut, mert kaptam egy munkaajánlatot és összehasonlítanám az árakat (ha végre lesznek hajlandóak kerek-perec meghatározni) és a programot.
Csak azokat vezénylik, akik vezényléses munkarendben dolgoznak, szóval minket az irodából nem. A tavalyi árvízkor én is kint voltam a munkatársaimmal, de nem azért mert kellett (nekik kötelező volt), hanem mert részt akartam venni a védekezésben. Az irodai dolgozók közül öten voltunk kint a 16-ból.
2014. okt. 15. 16:02
12/25 anonim válasza:
Banki elemző, bónuszokkal együtt 350-370e a nettó. Mostanában sok a túlóra (a sajtóban olvashatók alapján sejthető, hogy miért), de elvileg heti 40 óra a munkaidő. Túlórát fizetik.
Fogorvos vagyok, hivatalosan heti 30 órát dolgozom, de mindennap van ráadás, nem mondhatom senkinek, aki időben jött, hogy lejárt a munkaidőn, jöjjön vissza legközelebb.
2014. okt. 15. 17:38
16/25 anonim válasza:
Fejlesztesi manager vagyok 800 ezer nettot keresek (atszamitva) erre jonnek meg a ceges utak,taxik,szallodak,(marmint a ceg fixeti:-))
A ferjemnek csoportvezeto es van egy 2 eves kisfiunk:-))
2014. okt. 15. 17:39
17/25 anonim válasza:
Kihagytam: hétvégén nem dolgozom, bár már szóba került párom és köztem (ő is fogorvos), hogy vállalhatnánk hétvégi és/vagy éjszakai ügyeletet, mert igény volna rá.
Körülbelül 250e nettót keresek, plusz magánkezelések. Utóbbi abszolút tőlem függő összeg és havonként változik.
2014. okt. 15. 17:41
18/25 anonim válasza:
sajat praxisom van eu ben
kulfoldon
4 gyerek van 2 mar kirepult ketto meg kicsi
mindig is heti 32 orat dolgoztan es a tobbit tanulasal toltottem gyerekek mellett megszoktak.
Most heti 2x rendelek es 24 orat melle szerzodesben vagyok mashol.
Fizetes nem mervado mert nem magayrorszagon elunk.
2014. okt. 15. 17:42
19/25 anonim válasza:
Magánklinikán dolgozunk én nővér vagyok,férjem orvos.
A munkarend 6-14ig,illetve 14-22ig, szombaton 6-18ig.
Egy 2,5 éves lányunk van.
Havi nettó 200 ezer mindig meg van.Van hogy ennél több,illetve 3 havonta prémiumot is kapunk,akkor megvan a havi 500 ezer is.
2014. okt. 15. 17:47
20/25 anonim válasza:
Minimálbéres anyukák nem nagyon írtak eddig :) Kereskedelemben dolgozom, váltott műszak, 8 órás, túlóra ritkán van, hétvégén is kell menni egyik nap, 106 forint fizetés :) 5 és két éves kislányt nevelek, anyukám segít a felvigyázásban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!