Van ötlet milyen nevet adjak fiamnak aki Americában fog megszületni?
Figyelt kérdés
Szeretném ha kicsit magyaros is lenne.2010. jan. 23. 19:35
21/42 anonim válasza:
Jasper,Edward,Carlisle,Emett,Charlie,Jackson,Robert,Peter,Kellan,Billy
:)
22/42 anonim válasza:
Amerciában nincs naptár hogy megnéznéd.
25/42 anonim válasza:
ma 20:23-as: külföldön ugyan van naptár, csak névnapok nincsenek benne, mert ott nem ünneplik (legalább is nem sok helyen, de ott sincs benne a naptárakban)
26/42 anonim válasza:
Nathaniel, Jason, Jackson, Richard, Jamison, Zachary, Damien. Tudom nem igazán magyarosak de ezek csak tippek.
27/42 anonim válasza:
Oké, hogy a naptárban nincsenek névnapok, de ott (is) van egy csomó névtár oldal (google: baby boy names ---> kiad egy rakás találatot). Mondjuk nekem mindegy, én már írtam egy csomót a kérdezőnek :)
28/42 anonim válasza:
Alexander vagy Leslie!
És ha az apukája nevéhez valami hasonlót kapna
29/42 anonim válasza:
Nem túl magyaros, de nekem a James és a David tetszik nagyon.Persze a vezetéknévtől is függ.
30/42 anonim válasza:
Nicholas->Nick:)(mint pl. Miklós), Daniel, David, Taylor (mondjuk ez nem magyaros...), Chris, Samuel->Sam, Sammy
Szerintem ezek mind nagyon jó nevek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!