Van ötlet milyen nevet adjak fiamnak aki Americában fog megszületni?
A magyarost úgy érted, hogy ott is és itt is ismert és használt keresztnév? Mert akkor szerintem ezek jöhetnek szóba: Christian, David, Daniel, Tom, Victor, Abraham, Adam, Adrian, Alex, Alvin, Amos, Anthony (ez ugye magyarban Antal), Arnold, Aaron, Arthur, Axel, Bertold, Bertram, Dominic, Edward (bár az gondolom most nagyon divat lehet), Edvin, Eric, Ervine, Fabian, Felix, Florian, Philip, Gabriel
Áá bocsi, most eddig jutottam, de ha megnézed a bejegyezhető magyar neveket, tuti neked is beugrik, hogy angolul hogy lehet őket mondani. De még ha nem is lehet őket angolul mondani, egy csomó van, amit ki tudnak ejteni, szerintem az is mehet simán.
19:42
1. Az Egyesült Államokban így írják, nem írta hibásan a kérdező, főleg, ha kint él.
2. Nem lány lesz, hanem fiú.
Kérdezőnek (zárójelbe a magyar megfelelőjét írom):
Richard (Richárd), Oliver (Olivér), Thomas (Tamás), Peter (Péter), Adam (Ádám), Arnold (Arnold), David (Dávid)
Hirtelen ezek jutottak eszembe, de biztos van több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!