Van itt olyan nő, aki erőszaktevés után terhes maradt?
Figyelt kérdés
Megtartottad a babát? Mennyi idős voltál, amikor megszülted? A családod hogyan állt ehhez, hogyan segítettek, mennyire támogattak téged, próbáltak tanácsot adni abban, hogy megtartod a gyereket vagy sem? Egyáltalán hogyan lehet egy ilyet feldolgozni?
Volt ilyen ismerősöm, gyorsan rohant a 72 órás tabletta után.
Meg tudom érteni... én ugyan nem vetetném el, mert akkor ugyanolyan szenny véglénynek tartanám magam, mint az erőszaktevő (elvégre az gyilkosság), de hogy nem tudnám sajátomnak tekinteni és gyűlölném egy agresszív, elmebeteg fattyát, az is biztos.
szülés után leadnám állami gondozásba... ránézni nem bírnék, nehogy nevelni.
ez a világ egyik legszörnyűbb dolga szerintem és ha van Isten nem tudom, egyáltalán hogy engedhet meg ilyet... annyira undorító
2014. okt. 10. 22:55
12/21 anonim válasza:
"nem tudnám sajátomnak tekinteni és gyűlölném egy agresszív, elmebeteg fattyát, az is biztos.
szülés után leadnám állami gondozásba... ránézni nem bírnék, nehogy nevelni."
Ja, mert ha beleszülöd egy ilyen iszonyatos életbe szerencsétlent, akkor az teljesen OK, de ha elveteted, akkor már szenny véglény vagy... Téged sem az eszedért lopnának el. Gondolj már bele milyen lehet úgy felnőni, aztán gondold át újra amit mondtál.
2014. okt. 11. 00:39
13/21 anonim válasza:
van aki megszülte és jól nevelte és nem lett bűnöző
2014. okt. 11. 02:06
14/21 anonim válasza:
akár abortusz-ellenes vagy, akár nem, szerintem az elvetetés lenne a legjobb döntés... neked erről a gyerekről nem mindig maga a megerőszakolás jutna eszedbe? az elején biztosan... én csak attól szülnék gyereket, akit szeretnék...
2014. okt. 11. 03:36
15/21 anonim válasza:
Kizárt, hogy megtartanám, gyűlölném a gyerekemet, mert mindig az erőszakra emlékeztetne.
2014. okt. 11. 10:01
16/21 Septimius válasza:
Ebben a városban van egy néni, akit megerőszakolt egy szovjet katona a háború alatt, és megtartotta a gyereket. Nagymamám barátnője volt, nem igazán az én korosztályom már, de azért elmesélem. Az ilyesmi akkoriban mindennapos volt, de szinte minden sorstársa elvetette a gyereket, ám ő felnevelte sajátjaként. A gyerek tudta az igazságot, de az anya valahogy túllépett az egészen, normális felnőtt lett belőle. El tudott vonatkoztatni, ha valaki kérdezte, hogy miért nem vetette el, csak annyit mondott: 'a gyerek nem tehet róla'. Az ismerőseik közül mindenki egyetértett abban, hogy ők erre nem lettek volna képesek, ezért a néni nagy tiszteletnek örvendett. Már volt egy pár saját gyereke is, amikor történt ez. Hogy a szűk család hogy viszonyult hozzá, azt nem tudom, de a város többi lakosa támogatta, amiben tudta. Talán ezért is sikerült neki feldolgozni, mert összességében szinte mindenki pozitívan állt hozzá, segítettek neki.
2014. okt. 11. 11:04
17/21 Septimius válasza:
Amit pedig az előbbi válaszoló írt, hogy megszülné, de gyűlölné, és állami gondozásba adná - hát ennél bármi jobb, szó szerint a 'halál' is. Vagy elveteted - ezzel még a bigott vallási szakértők is egyetértenek ilyen esetben - Vagy, mint a világháborús néni, túlteszed magad rajta, és sajátodként neveled. Tiszta őrület, hogy egyesek a 'magzatvédelmükkel' ide lyukadnak ki, mint az előző válaszoló.
2014. okt. 11. 11:12
18/21 anonim válasza:
a vallási szakértők nem értenek egyet vele...
2014. okt. 11. 13:25
19/21 anonim válasza:
En talalkoztam egy holgyel.
Afrikabol menekult csaladjat szeme elott meggyilkoltak ot megeroszakoltak es veressen ott hagytak 19 eves volt.
Sikerult elmenekulnie es itt kotott ki
Sajnos tethes maradt es hiv fertozott.
Megkerdeztuk mert nem valasztotta az abortuszt hiszen ilyen esetben a 24 hetig elveszik
A valasza oszinte es tiszteletre melto volt.
Senkim nincs csak ez a gyermek a fele az enyem az en testem megolt csaladom resze.
A masik felet nem ismerem barki lehetett a katonak kozul de nem is fontos.
A gyerek azert jott letre hogy mi uj csalad legyunk akkor is ha en beteg vagyok.
Aki az eletet valasztja jol valaszt mindig.
2014. okt. 11. 14:43
20/21 anonim válasza:
ja utolsó, csak az a baj, hogy így született egy eleve halála ítélt HIVes gyerek. milyen őszinte és tiszteletreméltó döntés -.-"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!