Tetszik az Erika név? Milyen ember jut róla eszedbe?
nekem volt 1 Erika osztálytársam. Szürke egérke, iwiwről tudom hogy mai napig is, de kint él Írországba... olyan semmilyen.
Egyébként én is imádom a nevem, tehát ez a jó. Én a lányomnak is a sajátomat adtam.
Igy névről nekem a volt oszt.társam jut eszembe, aki olyan volt, mint egy k*rva. :S
De ez nem számít, mindenki ahhoz hasonlítja a nevet, akit ismer...
Ha találkoznék egy kedves, aranyos, szép Erikával, akkor vele biztosan szívesen elbeszélgetnék. :) [De olyannal, mint a volt oszt.társam, nem!]
15/F
Miért lett lepontozva az 1., akinek vörös haj, zöld szem, kissé teltkarcsú alkat jutott eszébe? Valószínűleg így néz ki az ismerőse, aki Erika.
Én is az vagyok, és meg vagyok vele elégedve. Azt hiszem, ha az ismerőseimet kérdeznék ezzel kapcsolatosan, akkor ha rám gondolnak, jó dolgok jutnának eszükbe a névvel kapcsolatosan! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!