Mit gondoltok az Adrienn névről?
Figyelt kérdés
Ez a nevem, de nem vagyok vele kibékülve...nem tetszik. Szerintetek milyen név?
Bocs a megfogalmazásért :D
2010. jan. 23. 11:46
1/30 anonim válasza:
Szerintem semmi ban vele. Ha tényleg nem tetszik akkor változtasd meg. Van rá lehetőséged, ha elmúltál 18 ,akkor szülői beleegyezés sem kell.
2/30 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van. Szép név. Nem túl gyakori, ezért szerintem tök jó. Legyél rá büszke.:P
4/30 anonim válasza:
:) És mire változtatnád? Melyik névre? :)
6/30 anonim válasza:
Szerintem nagyon kár lenne megváltoztatni, én nem tenném a helyedben. Szerintem az egyik, ha nem a legszebb női név! Gyönyörű név. Én nem bántanám, az biztos. Ha nő lennék, örülnék, ha ez lenne a nevem.
8/30 anonim válasza:
A barátnőmet Adriennek hívják:D Szerintem szép név.
10/30 anonim válasza:
Nekem is ez a nevem, semmi bajom vele nem tucat név az biztos. Melyik nevet szeretnéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!