Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy miután...

Volt már olyan, hogy miután kimondtad, hogy vége, azután rájöttél, hogy mégis szereted a párodat?

Figyelt kérdés
Minden válasz érdekel, de leginkább azok válasza, akik utána rájöttek, hogy mégis szeretik, és hogy ez minek hatására következett be
2010. jan. 23. 00:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Azon, hogy magamban keressem a hibát folyamatosan gondolkodom, mindenki mondja hogy önsajnálat, hát nem tudom, az hogy rettentően fáj, az gondolom érthető, én csak arra voltam kiváncsi volt e olyan aki utána rájött, gondolom az, hogy még reménykedem, nem hiba. Bár van aki szerint gondolom az.
2010. jan. 23. 09:59
 12/13 anonim ***** válasza:

hm.

nekem volt már ilyen helyzetem.

igaz, az afféle diákszerelem volt.

a fiú 25 éves, én 18. fél évig minden oké volt, aztán megelégelte a sok hülye hsiztimet, és azt mondta, h vége. 2 hétig folyamatosan bőgtem, persze tudtam, h az én hibám. és folyamatosan járt az agyam, h hogy tehetném jóvá.

aztán rá 1 hónapra felhívott, és újra elkezdtünk találkozgatni. összejöttünk újra, mondta, h mennyire szeret, és nem tudott volna végleg elhagyni.

együtt voltunk még pár hónapot, aztán rájöttünk, h mégsem illünk össze. szóval végülis jól zárult, nem haraggal váltunk el.

azóta neki már van felesége, és várják a babát, én pedig együtt élek a párommal és boldog vagyok.

a konklúzió talán annyi, h a pasik nem tűrik, ha sokat picsogsz nekik :)

2010. jan. 23. 12:50
 13/13 anonim ***** válasza:

velem volt olyan pont 3 éve. Egy 3 éves kapcsolat után a hazudozásai és ígérgetései miatt hagytam ott. 2 hétig nem beszéltünk de nagyon hiányzott. Aztán megbeszéltük, hogy újra kezdjük, de nem keresett, én hívogattam de csak ígérgette a talikat. Aztán megunta és azt mondta, hogy találkozzunk, mert beszélnünk kell de nem ér rá sokáig. Aztán mikor találkoztunk közölte, hogy mégse legyünk együtt mert már nem szeret. Nagyon kiakadtam...aztán fél évig nem beszéltünk, nem találkoztunk. 1 év után is sírtam utána. Egyszer megkeresett, hogy igyunk együtt. Akkor nagyon szemét volt, nagyon megváltozott. Akkor ábrándultam ki belöle. De addig folyamatosan reménykedtem, hogy esetleg rájön, hogy mégis szeret. De nem így lett. Most úgy érzem nem baj mert akkor sosem ismertem volna meg a mostani párom, akitöl most várom az elsö babánkat. De abban az idöben átélni ezt borzalmas kín volt!!!:(

22/L

2010. jan. 23. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!