Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miután kimondtad, hogy legyen...

Miután kimondtad, hogy legyen vége, kerested a volt párodat? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
Konkrétan arra vagyok kiváncsi, hogy aki szakított miért kereste utána még a volt párját, vagy ez már ennyire új és elfogadott dolog hogy utána egyszerre barátkozni kell?
2010. febr. 12. 20:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%

Igen!

Mert ez nem varázsütésre működik mint a filmekben, és mindent rendbe lehet hozni ha AKARJÁK !!!

2010. febr. 12. 20:18
 2/11 anonim ***** válasza:
63%

Változó.

Volt hogy igen, mert nálam volt még 2 könyve, amit visszavittem, meg kíváncsi voltam (csak haverilag) hogy hogy van, meg megnéztem az új kutyáját. Persze félreértette a szándékaimat, csúnya vita lett belőle.

Amikor nehezen szabadultam meg egy erőszakos, tapadós extől, nyilván nem kerestem utána. Volt egy másik eset, amikor én szakítottam valakivel, és ő mondta, hogy ezzel úgy megbántottam a büszkeségét, hogy soha többé nem akar látni - tiszteletben tartottam.

Általában el kell telni x időnek, akár több évnek, amíg valóban haverokként és harag nélkül tudunk viszonyulni egymáshoz egy exszel. Sokat lendít a dolgon, ha mindkettőnknek van új, boldog kapcsolata.

Legutóbb engem dobtak ki, de az illető naponta keresett utána. Nemsokára újra összejöttünk, már több hónapja tart.

2010. febr. 12. 20:19
 3/11 anonim ***** válasza:
76%

Nem kerestem és nem keresem egyik exemet sem.

Nálam ha odáig jutok, hogy VÉGE, ezt a döntést hosszas latolgatás után hozom meg, és ebből kifolyólag nincs visszaút. Alaposan átgondolom, átrágom magamat a dolgokon, s ha oda jutok, hogy vége, akkor VÉGE. Nincs utána az, hogy keresem a volt páromat.

Megtörtént, hogy pl. az első aki volt az életemben, fel akarta újítani a kapcsolatot, de udvariasan visszautasítottam. Lezártam a kapcsolatot, kész.

2010. febr. 12. 20:20
 4/11 anonim ***** válasza:
én nem kerestem, ő viszont igen. kellemetlen is volt mert nem tudtam hogy viszonyulni a helyzethez.7évig voltunk együtt.
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Most nem én mondtam ki hogy vége.Neki már van más valaki(aki miatt vége lett)nekem nincs senkim azóta sem.Mégis ő montda hogy legyünk barátok,meg ő szokott keresni.ha hív,és akar valamit szóba állok vele,de én nem keresem őt.

Egy év után most kezdem azt érezni hogy túl vagyok rajta.

Nehéz,mert egy(kis)városban lakunk,elkerülhetetlen hogy bármikor össze fussunk.

6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mivel minden szakításnál tudtam, hogy végleg menthetetlen a dolog,nem. Meg akkor sem ha velem szakítottak. Annál büszkébb voltam. Nekem mindig el kellett, hogy teljen pár hónap mire egyáltalán beszéltünk. Szinte mindegyik exemmel jóban vagyok, van amelyik még a férjemmel is. De közvetlen utána sohasem kerestem, még ha nagyon fájt is.
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
20:20as te egészségesen gondolkodsz! A többi mellébeszélés. Aminek vége van, az nem " barátság", nem "attól lehetünk még jóban" vagy " még dumálhatunk".
2010. febr. 12. 20:22
 8/11 anonim ***** válasza:

szia. akibe szerelmes voltam, akit nagyon szerettem, azt bizony kerestem utána is, megőrültem, ha nem tudtam róla...

volt egy párom, akivel még a szakítás után 2-3 évig ment a hercehurca, hol összemelegedtünk, hol nem... hol neki volt valakije, hol nekem...amolyan Ross és Rachel szitu.

Ha neki volt valaki, akkor én voltam féltékeny, és ő nem foglalkozott velem, vagy fordítva,...

Aztán eljött az a nap, amikor egyszerűen csak elfelejtettem rágondolni! És szuper volt... Akkor jött a jelenlegi párom, a vőlegényem, akivel szuperül megvagyunk, és már nem gondolok úgy az exemre... Már nem dobog a szivem, ha találkozom véletlenül vele, minden érzés elmúlt és ez a legjobb!!!

Szóval szerintem az a legjobb, ha nem keresed, nincs barátság, nincs semmi, mert csak bonyolítja a dolgokat, és nem tudtuk elszakadni egymástól...

2010. febr. 12. 20:41
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindegyik tanulságos. Kedves utolsó! Én nem keresem, mert ő szakított, és mert én tudom, hogy még szeretem, de el kell felejtenem hisz nem szeret, ennek ellenére ő keres engem.
2010. febr. 12. 21:20
 10/11 A kérdező kommentje:
Kedves első! Igazad van, teljesen egyetértek, de azóta beszéltem vele erről és tudja hogyan érzek. Úgy gondolom ennél nagyobb lépést nem tehetek/tehettem feléje ezek után, így jelen esetben ő az aki nem akar.
2010. febr. 12. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!