Volt már olyan, hogy miután kimondtad, hogy vége, azután rájöttél, hogy mégis szereted a párodat?
Nem én voltam aki kimondta, hanem a párom.
Összejött egy másik nővel és akkor jött rá, hogy nem tud nélkülem élni.
2 hét után visszajött, azóta együtt vagyunk boldogan ( noha a fájdalom, hogy más nővel szexelt még bennem van és a bizalom is csorbult...).
1.vagyok
Azt megkérdezhetem, hogy te a téma melyik oldalában vagy érintett?
Hmm...
Azt neked kell érezned, hogy van-e esély az újrakezdésre, mi nem ismerünk bennetek.
Mikor külön voltunk a párommal én végig éreztem a jelenlétét, a szerelmét, noha nem kommunikáltunk.
De az is igaz, hogy ha egy kapcsolat nem az igazi, ahol nincs már mit tanulni a másiktól, az hosszú távon jobb, ha befejeződik.
Persze most baromira fájhat, de ez így van jól, ebből is tanul az ember, mint mindenből és az élet folytonos változás.
Bízok benne, hogy jóra fordul az életed, ez persze nem feltétlen egyenlő azzal, hogy újra visszatér a barátod.
Hidd el, úgyis minden úgy történik, ahogy a lehető legjobb neked!
Törődj bele, hogy nem szeretnek és lépj tovább.
A szomorkodás és az önsajnálat nem old meg semmit.
Úgy is lesz majd más aki szeret.
A szerelem úgyis csak egy ember által alkotott fogalom és a gyakorlatban megvalósíthatatlan. Örülj, hogy voltál olyan helyzetben, hogy azt hitted hogy szerelmes vagy és igyekezz, hogy újra lehess ilyenben.
Szerintem ne szomorkodj , bármilyen nehéz is elfogadnod a pillanatnyi helyzetet.(Sajna , tapasztalatból tudom, az én párom is elhagyott -10 év után- és még csak nem is magyarázkodott, meg sem indokolta egyszerűen fogta magát és lelépett )Ennek egy hónapja már és az első napokban kétségbeesetten kerestem a választ a kérdéseimre : mit és hol rontottam el, de rájöttem,hogy nem túl kell lépnem ezen, és aki menni akar azt el kell tudni engedni ,bármennyire is fáj !!! Így hát most elsősőrban magammal foglalkozom, én vagyok a legfontosabb , nem görcsölök majd minden megoldódik.
Hidd el a fájdalom tompulni fog , és idővel rájössz, hogy jobb ez így . Ne szomorkodj , legyél nagyon erős !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!