Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy miután...

Volt már olyan, hogy miután kimondtad, hogy vége, azután rájöttél, hogy mégis szereted a párodat?

Figyelt kérdés
Minden válasz érdekel, de leginkább azok válasza, akik utána rájöttek, hogy mégis szeretik, és hogy ez minek hatására következett be
2010. jan. 23. 00:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem én voltam aki kimondta, hanem a párom.

Összejött egy másik nővel és akkor jött rá, hogy nem tud nélkülem élni.

2 hét után visszajött, azóta együtt vagyunk boldogan ( noha a fájdalom, hogy más nővel szexelt még bennem van és a bizalom is csorbult...).

2010. jan. 23. 00:17
 2/13 A kérdező kommentje:
A bizalom részét teljes mértékben megértem, de remélem sikerült majd teljes mértékben elfelejtened, örülök, hogy aztán rájött, hogy te kellesz neki és téged szeret
2010. jan. 23. 00:31
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
nem ,mivel a szakítás sosem egyik napról a másikra jutott eszembe. inkább pont az ellenkezője volt. Utólag mindig azon csodálkoztam, hogy hogy a fenébe lehettem hónapokig vagy évekig azzal a bizonyos férfivel. sőt volt olyan hogy a barátom szakított velem, és akkor rettenetesen fájt és sajnáltam a dolgot de rá pár hónapra már örültem , hogy végül is úgy alakult. friss szakításnál ez általában úgy érzi az ember, hogy mégis a másik az igazi és nélküle nem lehet élni. várni kell pár hónapot és ha még mindig úgy érzed akkor lehet , hogy mégis mellette a helyed.
2010. jan. 23. 01:01
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

1.vagyok

Azt megkérdezhetem, hogy te a téma melyik oldalában vagy érintett?

2010. jan. 23. 01:03
 5/13 A kérdező kommentje:
Én sajnos az vagyok akit már nem szeretnek
2010. jan. 23. 01:06
 6/13 anonim ***** válasza:

Hmm...

Azt neked kell érezned, hogy van-e esély az újrakezdésre, mi nem ismerünk bennetek.

Mikor külön voltunk a párommal én végig éreztem a jelenlétét, a szerelmét, noha nem kommunikáltunk.

De az is igaz, hogy ha egy kapcsolat nem az igazi, ahol nincs már mit tanulni a másiktól, az hosszú távon jobb, ha befejeződik.

Persze most baromira fájhat, de ez így van jól, ebből is tanul az ember, mint mindenből és az élet folytonos változás.

Bízok benne, hogy jóra fordul az életed, ez persze nem feltétlen egyenlő azzal, hogy újra visszatér a barátod.

Hidd el, úgyis minden úgy történik, ahogy a lehető legjobb neked!

2010. jan. 23. 01:16
 7/13 Morcika83 ***** válasza:
Velem soha nem volt ilyen, véleményem szerint ha valaki szakít valakivel annak oka van. Olyan nincs hogy szeretsz valakit és nem kell, a két érzelem nem fér össze. Valaki vagy kell a másiknak vagy nem. Minden más önámítás!!!! Sokszor érzi úgy az ember, hogy még is csak kell a másik, de az vagy a megszokás vegy a sajnálat érzését nem tudja kezelni. Az meg hogy közbe mással is volt nekem úgy tünik, hogy nem azt kapta amire várt és visszament. Ló helyett szamár esete. Ha egyszer valaki engem elhagyott az nem szeret, nem tisztel, esetleg jó voltam neki valamiben, de ha egyszer valaki elmegy annak oka van, ahogy annak is ha visszajön de az nem az őszinte szerelem. (magánvélemény)
2010. jan. 23. 01:17
 8/13 anonim ***** válasza:

Törődj bele, hogy nem szeretnek és lépj tovább.

A szomorkodás és az önsajnálat nem old meg semmit.

Úgy is lesz majd más aki szeret.

A szerelem úgyis csak egy ember által alkotott fogalom és a gyakorlatban megvalósíthatatlan. Örülj, hogy voltál olyan helyzetben, hogy azt hitted hogy szerelmes vagy és igyekezz, hogy újra lehess ilyenben.

2010. jan. 23. 05:06
 9/13 anonim válasza:

Szerintem ne szomorkodj , bármilyen nehéz is elfogadnod a pillanatnyi helyzetet.(Sajna , tapasztalatból tudom, az én párom is elhagyott -10 év után- és még csak nem is magyarázkodott, meg sem indokolta egyszerűen fogta magát és lelépett )Ennek egy hónapja már és az első napokban kétségbeesetten kerestem a választ a kérdéseimre : mit és hol rontottam el, de rájöttem,hogy nem túl kell lépnem ezen, és aki menni akar azt el kell tudni engedni ,bármennyire is fáj !!! Így hát most elsősőrban magammal foglalkozom, én vagyok a legfontosabb , nem görcsölök majd minden megoldódik.

Hidd el a fájdalom tompulni fog , és idővel rájössz, hogy jobb ez így . Ne szomorkodj , legyél nagyon erős !!!

2010. jan. 23. 06:08
 10/13 anonim ***** válasza:
Volt már. De sajnos akkor már elkéstem. "Az ember ilyenkor jön rá, mit veszített" :(
2010. jan. 23. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!