Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Súlyos mütétem miatt tönkremeg...

Súlyos mütétem miatt tönkremegy a kapcsolatunk a párommal? Kilátástalan az életem.

Figyelt kérdés

Szerdán fognak műteni, eltávolítják a petefészkemet. Ez azt jelenti, hogy soha nem lehet gyerekem. Félek, hogy ez tönkreteszi a kapcsolatomat a párommal is, mivel kezdek depressziós lenni. Neki már vannak gyerekei, de nekem soha nem lehet. A párom nyugtat, de nem értheti min megyek keresztül. Talán jobb lenne, ha nem műtetném meg magam, hiszen az életemnek nincs sok értelme.

25/N

2014. okt. 6. 19:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
96%
Nem is értem, miért nem gondoltatok eddig a saját petesejtjeid levételére? Ez lett volna az első, amit a műtét egyeztetésekor megteszek. Van esélyed, ne add fel!
2014. okt. 6. 20:29
 12/13 anonim ***** válasza:
80%
petesejtet magában nem lehet lefagyasztani, csak ha már meg van termékenyítve...még van egy napod, hogy átbeszéld a pároddal mit szeretnétek... a műtétet meg emiatt ha úgy döntötök, hogy belevágtok talán el lehet halasztani kicsit... amúgy meg tényleg van élet a meddővé válás után is... (egy meddő, örökbe fogadó anyuka)
2014. okt. 6. 22:07
 13/13 anonim válasza:
A párod is szeretne közös gyereket?
2014. okt. 7. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!