Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érint rosszul ha nincs...

Miért érint rosszul ha nincs rá szükségünk?

Figyelt kérdés

anyósom adott a sogornömnek 30 ezer forintot csak úgy hogy legyen mit elköltenie.sokszor ad neki pár ezer forintokat is. Miért érint engem rosszul, ha amugy nem vagyok egy lehuzos kihasznàlos fajta.kérhetnék én is, biztos adna de ha jól osztom be a fizetést nem kell kölcsön kéregetni, ezzel terhelni a nagyszülöket.

(a fizetés nálunk és sogornömnél is ugyanolyan, kiadàsokban mi hátrébb vagyunk, plusz egy gyerekkel több.)

mégis bántja a lelkem(?) ez a dolog. de miért?

2014. okt. 5. 16:34
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
ez a része bánt. nem anyósomra haragszom mert értünk is bármit megtenne de minek hasznàljam ki. csak amikor hallom hogy adtam neki 30 ezret hogy vegyen a gyereknek tápszert(miközben nem másnak szüli az ember a gyereket főleg nem más zsebére akkor sem ha az az anyja.én sose szolok, nem az én dolgom ítélkezni viszont évek ota most egyszer kinyitottam a számat.akkor iscsak annyit mondtam, miért nem vesz fizetéskor több pelenkát igy a két hetes gyereknek nem kell az én gyerekem 5 méretű pelenkàjàt ràadni. Ezért is én voltam a rissz, anyósom próbálta megértetni vele hogy igazam van, de meglett "fenyegetve", ha minket választ akkor nem látja őket többet. itt is én álltam félre, mondvàn ne legyen vita, anyosom ne kerüljön két tűz közé inkább én nem mentem.
2014. okt. 5. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!