Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az osztrák nők/feleségek...

Az osztrák nők/feleségek miért kedvesebbek/rendesebbek mint a magyar nők?

Figyelt kérdés

Jópárszor dolgoztam Ausztriában,több család életébe beleláttam és a minden napjaikban,de meg kellett állapítanom sajnos,az osztrák nők nagyon kedves és melegszívű hölgyek.Nagyon kellemes tapasztalataim vannak velük,a magyar hölgyekkel ellentétben.Itthon ha oda megyek pl megkérdezni hogy mi merre van,vagy mert pl eltévedtem,kb elküldenek a francba!Ott kint a fővárosban eltévedtem és oda mentem egy kedves fiatal hölgyhöz,aki udavariasan útba igazitott.Vagy fél órán keresztül,türelemmel magyarázta,még a műholdas telefonját is elővette és addig azt mindta nem megyek sehova amíg útba nem igazit rendesen.

Ez csak egy eset a sok kellemes eset közül,itthon sokszor bármi egyszerű kérésem van egy nő felé,az elhajt.

Itthon olyan is volt hogy a vonaton utaztam és hely jegyem volt,egy csinos és szép hölgy mellé szólt a jegyem,majd amikor leakartam üllni.Kérdezte mi a francot akarom mellette húzzak onnan van elég hely.Hiába magyaráztam neki hogy oda szól a jegyem,csak mondta a magáét.Sorolhatnék még rengetek pl-t,de nekem osztrák nőkkel csak kellemes tapasztalataim vannak.

2014. okt. 3. 15:21
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

ma 16:07

Kint miért nem voltak velem bizalmatlanok?Soha senki nem küldött el a francba.

2014. okt. 3. 16:21
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már, más meg azt mondja, hogy az összes osztrák bunkó, nincs humoruk és utálják a magyarokat. Én ezt hallom a legtöbbször, persze ez is ugyanolyan hülye általánosítás, mint, amit te hoztál fel, mindenhol élnek mindenféle emberek.
2014. okt. 3. 16:23
 23/28 anonim ***** válasza:
74%

Hat en nem tudom eddig Te milyen magyar nokkel talalkoztal, de nagy tevedesben vagy , ha azt hiszed mindenki ilyen. Ha en hozzam odajonnel pl. akkor biztos mosolyognek, es ha tudnek segitenek :).

Amigy en szinte Pesten elek, de erdekes mod csak nagyon ritkan talalkozom bunko emberekkel. Multkor eltevedtem es akit, csak megkerdeztem, hogy tud -e segiteni, segitokesz volt es aranyos.

A vonatos sztoridra meg annyit, hogy en naponta utazok vonattal. Ezen a heten otthon hagytam a berletem es penzem is alig volt. Feltem is , mi lesz , mondtam is magamban inkabb leszallok csak ne buntessen meg a kalauz. Mikor hozzam odaert, mondtam, hogy nincs berlet es fizetni sem tudok a jegyeert. Erre csak ennyit mondott- Fizessel csak egy megallora, utana ugy teszek mintha nem latnalak. :). Pedig az uj vonaton utazok, ahol kamerak vannak, es szigoruan betartjak a szabalyokat a kalauzok.

Errol ennyit.

2014. okt. 3. 18:37
 24/28 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nem ország, hanem személyiségfüggő, hogy ki hogyan viselkedik. Én kifejezetten utálom ha idegenek próbálnak velem szóbaelegyedni. Ha sietek és leszólítanak megkérdezni az időt, megmondom, hogy nem tudom, és megyek tovább, nem kezdem el a táskámban kutatni a telefont (órát meg soha nem hordok). Kifejezetten frusztrál, ha mellém ülnek a vonaton, bár nyilván ha oda szólna a jegyed, nem zavarnálak el, de ha 300 km-t utaznánk egymás mellett se szólnék hozzád egy árva szót sem. Szerencsére látszik rajtam, hogy nem vagyok egy szociális típus, nincs kedves arcom, bár feltűnő jelenségnek tartanak, nem "mernek" hozzám odajönni az emberek, ezt ismerősöktől és idegenektől is hallottam már vissza. Nem tűnök barátságosnak, és inkább nem is tőlem kérdezősködnek, így nincs sok ilyen tapasztalatom, de ami van, mind úgy végződött, amit te bunkóságnak nevezel. Egyszerűen továbbmentem egy tőmondatos válasz után.
2014. okt. 3. 20:44
 25/28 anonim ***** válasza:
82%
Akkor ezt én is mondhatnám nőként, hogy a kinti pasik sokkal kulturáltabbak és kedvesebbek, meg úgy általában az emberek mint itthon. Nincs bunkózás, beszólás, csak segítőkészség és kedvesség. Én ezt tapasztalom.
2014. okt. 3. 21:55
 26/28 anonim válasza:
100%

nem vágom hogy egyesek miért szeretik ennyire az osztrákokat. Meg is érteném akkor ha nem néznének le minket, de mivel lenéznek. Mindegy ez van...

ez pedig sztem emberfüggő vagy csak te reagálod túl mert már annyira utálod a hazádat

2014. okt. 26. 21:43
 27/28 anonim ***** válasza:
Mert mi nem félünk attól, hogy a pincébe zársz, ők meg igen
2014. okt. 27. 06:14
 28/28 anonim ***** válasza:
Mert ott arra van kereslet. Magyarországon nem kell senkinek egy rendes kedves nő, tehát ha nem akarok egyedül maradni riherongy leszek, vagy külföldre költözöm. Saj os nem tudok ELHÍZNI, úgyhogy kijöttem ide XD
2015. jan. 18. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!