Az osztrák nők/feleségek miért kedvesebbek/rendesebbek mint a magyar nők?
Jópárszor dolgoztam Ausztriában,több család életébe beleláttam és a minden napjaikban,de meg kellett állapítanom sajnos,az osztrák nők nagyon kedves és melegszívű hölgyek.Nagyon kellemes tapasztalataim vannak velük,a magyar hölgyekkel ellentétben.Itthon ha oda megyek pl megkérdezni hogy mi merre van,vagy mert pl eltévedtem,kb elküldenek a francba!Ott kint a fővárosban eltévedtem és oda mentem egy kedves fiatal hölgyhöz,aki udavariasan útba igazitott.Vagy fél órán keresztül,türelemmel magyarázta,még a műholdas telefonját is elővette és addig azt mindta nem megyek sehova amíg útba nem igazit rendesen.
Ez csak egy eset a sok kellemes eset közül,itthon sokszor bármi egyszerű kérésem van egy nő felé,az elhajt.
Itthon olyan is volt hogy a vonaton utaztam és hely jegyem volt,egy csinos és szép hölgy mellé szólt a jegyem,majd amikor leakartam üllni.Kérdezte mi a francot akarom mellette húzzak onnan van elég hely.Hiába magyaráztam neki hogy oda szól a jegyem,csak mondta a magáét.Sorolhatnék még rengetek pl-t,de nekem osztrák nőkkel csak kellemes tapasztalataim vannak.
"megkérdeztem egy nőt hogy legyen kedves mondja már meg mennyi idő van.Majd rám se néz és elmegy mellettem."
Ez megintcsak nem országfüggő, hanem neveltetés.
ma 15:45
Tudom nem tetszik amit írtam.Sajnos itthon nagyon sok bunkó nő van,sokszor ok nélkül!Legalábbis amik velem történtek azok mind ok nélkül voltak.Én normális vagyok a nőkkel,szeretem a társaságukat és soha nem bántom meg őket.Viszont én ennek ellenére sok beszólást kaptam.
Tudom nem tetszik amiket írok,nyilván véditek magatokat,egyértelmű.De el kell mondjam,nem hülyeséget veszélek.Sokat tanulhatnátok az osztrák nőktől,kedvességből és türelemből főleg.
A születésem óta Magyarországon élek, többször történt már olyan velem, hogy útbaigazítást, segítséget kellett kérnem és olyan is, hogy leültem valaki mellé buszon, vonaton.
Talán ha egy-két alkalommal találkoztam olyan emberrel (de akkor itt vegyük bele a férfiakat is), aki bunkó lett volna velem és ne segített volna. Konkrétan egy nő volt az új munkahelyen, aki pofákat vágott és ott hagyott, mikor kérdeztem tőle valamit és egy férfi, akitől útbaigazítást kértem és elzavart. Egyébként minden nő és férfi, akit megszólítottam, kedves és segítőkész volt, de legalábbis segítőkész.
Nem tudom, hogy tapasztalhattál te csupa ilyen kellemetlenséget, még csak hozzád hasonlót sem ismerek, akivel ennyire elutasítóak alapból az emberek.
Hogy Ausztriában mi a helyzet, azt nem tudom, én azért látatlanban meg merem kockáztatni, hogy ott is emberek élnek olyanok, mint máshol.
Nekünk régen a suliban volt ilyen előadás, jöttek rendőrbácsik/nénik, és mondták, hogy sokszor úgy működnek a telefontolvajok, hogy megkérdezik az időt, és megnézik, milyen telefont veszel elő.
Nekem sem voltak egyébként ilyen tapasztalataim, pedig a bunkó Pesten élek.
De te direkt nőket veszel célba? Férfiak hogy reagálnak rád?
15-ösnek igaza van egyébként. Amikor valaki elutasító azzal, aki megszólítja az utcán, annak sokszor inkább a bizalmatlanság az oka, mint a bunkóság. Kérdező, te talán valamiért bizalmatlanságot ébresztesz az emberekben első látásra, ha ennyi rossz tapasztalatod volt.
Vannak bunkó emberek, de azért az meglehetősen ritka, normális esetben, hogy megkérdezi valaki a másikat, hogy "Ne haragudjon, meg tudná mondani, merre van X utca?" és erre valami olyasmi legyen a válasz, hogy "Na, elmész ám te a jó p...csába!" :D
Mint írtam szeretem a nők társaságát és szívesebben kérdezek meg egy nőt.Egy időben sokat utaztam vonattal itthon is,és ott kint is.Persze megkérdeztem férfiakat is.
Azoknál nem láttam különbséget.
Vagy is de igen,láttam.Ez is vonatos téma volt.Leírom röviden a sztorit.Itthon elhagytam a hely jegyemet és pont annyi pénz maradt nálam hogy tudjak venni a kalauztól,vagyis 2 ft hiányzott.A kalauz leakart szállítani a vonatról.Kb fél óra volt a következő megállóig,kb 8-szor oda jött hogy na mi lesz fiatal ember,akkor lesz még 2 ft vagy sem?Majd végül egy velem szembe levő srác,adott 2 ft-ot.Ha nem ad,a paraszt képes lett volna leszállítani a semmi közepén 2 ft miatt,miközben 10 ezer ft-os jegyem volt...
Ugyan ez megtörtént kint is egyszer,ott csak annyi volt,hogy valamilyen oknél fogva kirántottam a zsebemből a 70 euros jegyemet.A kalauz jött,majd össze sz..rtam magam.Majd elmondtam neki a sztorit,azt mondta semmi baj,adjam oda a személyimet a lakcímemet és majd küldi postán a jegy áráról a csekket!Szóval nyomtatott nekem egy jegyet és minden pénz nélkül a kezembe nyomta a 800 km-re szóló 70 euros jegyet ami akkoriba 20 ezer ft volt kb átszámolva.Soroljam még az ilyen sztorikat?
"Mint írtam szeretem a nők társaságát és szívesebben kérdezek meg egy nőt."
Az, hogy szereted a nők társaságát, az azt jelenti, hogy barátkozni szívesebben barátkozol nőkkel.
Amikor megkérdezed valakitől az időt, tök mindegy, kinek a társaságát preferálod, mert mindenki ugyanazt fogja mondani.
Ismered azt az angol szót, hogy "creep"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!