Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Le lehet élni így egy életet?

Le lehet élni így egy életet?

Figyelt kérdés
8 éve ismerem a férjem, 1 éve házasodtunk össze. Nyilván mikor hozzámentem, úgy gondoltam, hogy ezt kell tennem, hisz szeretem, nem volt kétségem semmi felől. Most kezdek furcsákat érezni, kicsit mintha "megbántam" volna az egészet, nem tudom, hogy jó szó-e ez. Mostanra minden napos gondolataim ezek, hogy lehet, hogy egy életre elrontottam az életem? Azóta született babánk is, és tulajdonképpen semmi baj a házasságunkkal, és tényleg minden rendben , de nekem mégis kezdenek ilyen érzések kavarogni. Vajon meg fog ez még változni, vagy éljem le így az életem? Le lehet élni egyáltalán így, vagy egyszer be fogok kattanni?
2010. jan. 22. 10:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
69%

Az ide írogató bunkóknak szeretném üzenni,hogy Isten nem bottal ver,szóval kétszer meg kellene gondolni,mielőtt valakit szidni kezdtek,és okoskodtok.Tisztelet a kivételnek,aki normális hangnemben képes válaszolni!Amúgy hihetetlen,mennyi érzéketlen,rosszindulatú ember van,aki itt arctalanul jól odamondogat,az életben meg fogadni merek,csak egy szürke kisegér.

Szerintem ezen az időszakon sok nő átesik,ugyanúgy ahogy sok férfi is,csak annak már nincs olyan nagy visszhangja.Próbáld meg elterelni a gondolataidat,van egy szép családod,mindened megvan,szerencsés vagy.Csak megijedtél a jövőtől.lehet,hogy fiatalon hoztál olyan döntést,amivel elkötelezted magadat egy életre,de ha TE választottad,én úgy gondolom,ez a dolgok rendje,és nem kell megijedni.Minden rendbe jön,csak legyen meg hozzá az akaraterőd.Szorítok Neked!

2010. jan. 22. 13:32
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Így van, igen monoton az életem, főleg, hogy -mivel nincs nagy jómódom- ahogy írta a "kedves" hozzászóló, a férjem is alig van itthon a sok munkától.Sokszor a gyerekkel való játék közben is csak kattog és jár az agyam, utólag belátom mindenfajta hülyeségen, aztán szégyellem is magam a gyerek és a férjem előtt is. Valószínű most pár hónap elteltével kezdek tényleg rájönni hogy megváltozott az életünk. Igaza van mindannyiótóknak. Nagyon köszönöm a válaszokat.
2010. jan. 22. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!