Csajok, szerintetek le lehet élni ugy egy életet vkivel, hogy a Nő sokkal aktivabb mint a párja? Főleg 30feletti vélemények érdekelnek.
"Én is már 33 vagyok, lassan szeretnék családot"
Viszont más szempontból figyelve a te aktivitásod is hagy némi kívánnivalót maga után.. :)
Az én férjem is teljesen más mentalitású mint én.Nagyon fiatalon kerültünk össze, szinte gyerekek voltunk, mégis 18 éve imádjuk egymást.És én szeretek is intézkedni, szervezkedni.Lefoglalom a nyaralást, a síelést, én hívom az ügyfeleket, a munkásokat, de tudja a férjem, hogy mindent 100%-osan akarok csinálni, én a félmunkákat nem szeretem.Ha valamit el akarok intézni, akkor azt el is fogom, az tuti.Van egy cégünk, 30 embert irányítok nap mint nap.Persze a férjem is kiveszi a részét mindenből, odateszi magát, ha kell, de tudja, hogy engem nem kell félteni, mindent megoldok egyedül is.
Gyereket is azonnal akartam, össze is jött, még nem voltam 18, amikor megszületett a fiunk.És lassan már érettségizik.
Mondjuk a bulinak soha nem voltam híve, jobban szeretjük a tartalmasabb kikapcsolódásokat, utazásokat.
34/N
Látom mindenki megalkuszik igy vagy úgy...
Az aktiv alatt ezt értem: úgy élni, hogy az élet élvezetes legyen..nem csak a napi rutin. Igen , én akkor is aktivan szeretnék élni ha gyerekem lessz, de ehhez olyan partner is kell. Baráti körömben is van olyan, akinél másfél éves a baba , de már több országot megjárt mint más 10év alatt. Boldog kiegyensúlyozott életet élnek , a gyerköc 2nyelven kezdett el beszélni.
A baj, az , hogy én is maximalista vagyok (szintén céget vezetek) és nehéz alább adni,kompromisszumot kötni.
Nálunk is én szervezem folyamatossan a programokat , most már ott tartok ha van kedve vhova jönni jön, ha nem megyek mással. De akkor meg duzzog otthon, hogy én otthon hagyom ahelyett, hogy eljönne...
Szerintem egyik legnehezebb dolog a párkapcsolat manapság...
Hát igen, egy másfél éves babának nagyon fontos, hogy minél több országot megismerjen.
Szerintem nem a párod viselkedik furcsán, hanem te.
Ha esze lenne, keresne egy normális nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!