Vélemények érdekelnek ez ugyan mi lehet?
Figyelt kérdés
Aug.5.én elkezdtem barnázni amiből vér lett, és tartott 10.-ig. Elméletben Szept. 2.-án kellett volna megjönnie de nem jött. 8.-ám délután csináltam tesztet negatív lett, majd el csepp barna jött belőlem. Tegnap este még volt egy csepp rózsaszín azóta semmi. Mi lehet ez? Vegyek még tesztet szerintetek kell?2011. szept. 10. 19:40
1/4 anonim válasza:
Dokinál voltál??ha nem menj el.
2/4 anonim válasza:
ha terhes lennél, szerintem már ki kellett volna mutatnia. szerintem is menj dokihoz. mondjuk ha nem félidőben volt a peteérésed, akkor lehetsz terhes és lehet negatív a teszt.
3/4 anonim válasza:
Lehetsz terhes persze!Reggeli első vizeletből kell a tesztet megcsinálni,akkor magasabb a hcg értéked.Majd írd meg mi lett!puszi!
4/4 A kérdező kommentje:
Dokinál még nem voltam, vártam erre a reggeli első pisire, ami szintén negatív. :(
2011. szept. 11. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!