Anmar Hilux multifunkciós babakocsival kapcsolatban milyen tapasztalaitok vannak? Pozitív és negatív vélemények is érdekelnek.
Én is csak rákerestem, mert bár sok kocsink volt, ezt a márkát nem ismerem.
De van hasonló és olcsóbb is. Ettől függetlenül, ha megengedheted magadnak, akkor vedd meg.
tökéletes babakocsi nincs... vagyis van, de ahhoz nagyon ki kell nyitni a pénztárcát. ami erről negatívumként jött le a felfújható kerék és a nem átfordítható tolókar.
amúgy totál rendben van, az ára is jó. tapasztalatom nincs sajnos a kocsival kapcsolatban, de mivel gondolom téli baba lesz, ezért a tolókar forgatás nem is annyira fontos nektek. mire jön a jóidő és sütné a szemét a Nap, már lesz annyira nagy, h védekezz ellene máshogy.
a hóban jó a nagy kerék, ez pozitívum.
én asszem megvenném, hha most várnék babát...
Szia!Nem rossz!DE én inkább egy másik márkát vettem helyette.Én is nézegettem ezt,de valahogy a kereke nem győzött meg!
Szerintem ez jobb egy kicsit!
A felfújható kerék a legjobb dolog a világon! Sok kocsink volt, de a legjobb a felfújható kerekű, mindenen átmegy, szinte tolni sem kell, gurul magától, nem úgy mint a műanyag kerekesek.
Az átfordítható tolókar egyik kocsimon sem volt, nem is hiányzott.
A kocsitokba könnyen férjen be, az is lényeges:)
Sziasztok.
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy milyen adapterrel lehet csatlakoztatni a kocsihoz a hordozót?
Ma hozta a futár.
használtan vettem, előző tulajnak nem volt rá szüksége, én szeretném a hordozóval is használni a kocsit.
Köszönöm előre is, akit tud válaszolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!