Ti erre hogyan reagálnátok, nagyon nem értem a környezetem szélsőséges reakcióit?
A helyzet a következő. Együtt éltem egy férfival. 2,5 évig voltunk együtt. Idén nyáron beleszerettem egy másik férfiba és szakítottunk. A sztori nem szép, az exemet megcsaltam a jelenlegi párommal, aztán még szenvedtünk 1-2 hónapig, hogy együtt maradjunk, de mivel ugye én mást szerettem eléggé meddő volt a dolog.
Ami viszont engem rettentően meglepett a környezetem szélsőséges reakciói. Anyám totál kiakadt, mert szerette az exemet, és már amúgy is esküvő stb. el volt tervezve, és én miért csinálom ezt vele (mármint az anyámmal), hogy megszeret egy fiút, aztán most szerethet meg mást, aztán majd azzal is biztos szakítani fogok, én már senkit haza nem vihetek, csak akihez hozzá is megyek.
Apám és nővérem az exem előtti exemet siratja még mindig!!! Így őket pl. abszolút nem érdekelte a szakításom, csak az anyagi vonzatai, hogy albérletbe költöztem, van-e rá pénzem stb.
A barátaim egyik fele totál kiállt mellettem és sokkal többet kaptam tőlük a nehéz helyzetemben, mint remélhettem.
A barátaim másik fele meg meg van rám sértődve, hogy szakítani merészeltem, és nem beszélnek velem, holott engem 10 éve ismernek, az exemet meg 2,5.
Esküszöm nem értem. Mikor az exem előtti exemmel szakítottam, mindenki sajnálkozott, de nem volt ilyen cirkusz. És nem, nem az a bajuk, hogy megcsaltam az exemet, hanem a tény, hogy szakítottam vele. Jó nyilván elítélik, amit tettem, de erre meg azt tudom mondani, hogy ne duzzogjon, hanem mondja a szemembe, hogy r.bi vagyok, 10 év barátság után, meg a családom tagjaiként megtehetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!