Bocsánatot kérjek a férjemtől?
Nagyon ritkán vagyok beteg és akkor sem esem ágynak. Most rendesen lebetegedtem, ma nem volt erőm kimászni az ágyból.
Tegnap már éreztem, hogy ma gondok lesznek, ezért mondtam a páromnak, hogy ne izguljon csak hagyjon nyugodtan pihenni és 1-2 nap alatt jobban leszek.
Egész reggel ébresztgetett és kérdezgetett, hogy miért vagyok ilyen, a betegség vagy fáradság miatt. Nem reggelizett, mert nélkülem nem akart, ebéd nélkül indult dolgozni. Felkeltem és csináltam neki szendvicseket.Úgy gondolta, hogy mivel kimásztam az ágyból, nem is vagyok rosszul és megint elkezdett nyúzni, hogy mi a baj, miért vagyok ilyen és, hogy mit tehet értem. Én meg rávágtam, hogy azzal segít, ha békén hagy, erre a párom megsértődött. Kérjek tőle bocsánatot, vagy csak túllihegem és hagyjam a fenébe a dolgot?
Kedves 10-es!
Köszönöm a lehengerlő stílusú válaszod!
Megsúgom: a harmadik mondatban leírtam, hogy már tegnap szóltam a páromnak, hogy beteg leszek és, hogy nyugalomra van szükségem. Innentől kezdve nem kell neki gondolatolvasónak lennie, ahhoz, hogy tudja mi a helyzet velem.
"Nagyon ritkán vagyok beteg és akkor sem esem ágynak." - akkor ha fekszel reggel nem tűnik fel neki, hogy igen komoly beteg lehetsz? Miért ébresztget és szekál???
"Tegnap már éreztem, hogy ma gondok lesznek, ezért mondtam a páromnak, hogy ne izguljon csak hagyjon nyugodtan pihenni és 1-2 nap alatt jobban leszek." - Nyíltan megmondtad, mit akarsz, szerintem csak értelmeznie kellene. Miért szekált és ébresztgetett reggel és játszotta a mártírt, hogy nem eszik nélküled????
"Egész reggel ébresztgetett és kérdezgetett, hogy miért vagyok ilyen, a betegség vagy fáradság miatt." - MIÉRT???
"Nem reggelizett, mert nélkülem nem akart, ebéd nélkül indult dolgozni." - Hát menjen, bánja a franc, MIÉRT kelsz fel??? BETEG vagy!
"Felkeltem és csináltam neki szendvicseket." - Ezen a ponton csak azt éreztem: Tudod, úgy kell neked!
"Úgy gondolta, hogy mivel kimásztam az ágyból, nem is vagyok rosszul és megint elkezdett nyúzni, hogy mi a baj, miért vagyok ilyen és, hogy mit tehet értem." - Na, nem egy lángész azért...
"Én meg rávágtam, hogy azzal segít, ha békén hagy, erre a párom megsértődött." - Szerintem ez az a pont, ahol ő tartozik egy bocsánatkéréssel és nem te. De te tudod.
"az egyik legrosszabb tulajdonsága, hogy nem érdekli az evés"
Nem érdeklődés kérdése. Aki éhes, az fog enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!