Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 21 évesen alkoholista lett...

21 évesen alkoholista lett belőlem? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A szuleim alkoholisttak, vagyis inkább csak apukám. A problémám az, hogy ugy érzem nagyon flusztralt, lehangolt idegroncs vagyok... Mar mosolyogni sem tudok... Mindent negatívan latok..néha azon kapom magam, hogy tittszta ideges fejjel megyek az utcan összeszorított szájjal stb... Meg a szememen is latom hogy egyre gondterheltebben nézek ki. En ezt nem akarom! Mas dupla ennyi idosen kisimultabb mint én.. Kezdek mar megorulni, nem tudom mit tegyek. A multkor azon kaptam magam, hogy az alkohol annyira megnyugtat es felszabadít. De rettegek, Nehogy alkoholista legyen belőlem. Most meg egyaltalan nem iszok sokat es gyakran, de érzem, hogy nagyon ratudnek kapni. Mit tegyek? Hogyan elozzem ezt meg?
2014. szept. 28. 14:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Sport,tanulás és munka : ezek együtt mindenáron!

és természetesen egy jó társaság,barátok,barátnők ...

2014. szept. 28. 15:30
 12/16 A kérdező kommentje:
Barátaim nincsenek, talan epp ez a problema. Amugy dolgozom, de a munkám csak addig kot le amig csinalom. Otthon probalok nyelveket tanulni, de meg ezek sem segitenek :/
2014. szept. 28. 15:34
 13/16 anonim ***** válasza:

ne igyál egyáltalán semmit, mert a végén észre se veszed de mindig egy kicsivel több és több kell és máris rászoktál

ha inni akarnál, jusson eszedbe apukád és hogy te nem ezt akarod

tényleg semmit se igyál, mert a hajlamod megvan rá

2014. szept. 28. 16:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, rám ellenkező hatással volt az alkoholizmus szülőn való tapasztalása. Gyűlölöm az alkoholt, sosem tudnék rászokni, mert az ízét sem szeretem.
2014. szept. 28. 17:26
 15/16 anonim ***** válasza:
Írtam üzenetet :)
2014. szept. 28. 18:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Én ugyan ezzel küdök.Havonta egyszer iszok de akkor rengeteget.Önkényes alkoholizmusnak hívják.Én is rá tudnék kapni napi szinten csak akkor biztos elveszteném a munkám és hajléktalanná válnék.Ez tart vissza tőle
2014. nov. 2. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!