Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy szinte egyik...

Normális, hogy szinte egyik pillanatról a másikra elkezdett érdekelni a gyerektéma?

Figyelt kérdés

Eddig olyan lány voltam, akit abszolút nem érdekelt, hogy lesz-e valaha gyereke, sőt, kifejezetten nem akartam, mert a szexet leszámítva az egész folyamat visszataszító volt számomra (bocs, tudom, hogy én is úgy születtem). Ksebb lányként se szerettem babásat játszani.

Gyerekek társaságában sem éreztem magam sose jól, babák közelébe nem is mentem soha. A -most már- exemmel meg nem is volt olyan a kapcsolatunk, hogy belefért volna egy gyerek (nem laktunk együtt stb.).

Aztán egy barátomnak kistesója született, nagyon sokat lógok náluk és így a babával is, anyukája meg még jól bele is von a teendőkbe, mert tudja mennyire ódzkodom a témától :D Tudom ez nem egyenlő egy saját gyerek nevelésével, de rájöttem, hogy egész jó móka.

Plusz megismertem egy új fiút, nem rég óta együtt is vagyunk, aki meg egyszer -félig poénból félig komolyan- azt mondta, hogy "kertes ház, fehér kerítés, gyerekek. veled!" Egyrészt nagyon jól esett, hogy ilyet mond, másrészt el is fantáziáltam a témában és rájöttem, hogy egészen tetszik az ötlet és amint olyan szintre ér a kapcsolatunk simán bele is vágnék.

Elmagyarázná valaki, hogy mi a fene történik a fejemmel? :D

Ti is voltatok így?

2014. szept. 28. 02:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
23%

Pont így voltam én is! Utáltam a gyerekek közelségét, nem tudtam mit kezdeni velük, zajosak voltak, nyűgösek, és még a szagukat sem szerettem. Családi összejövetelek alkalmával többször hálát adtam a sorsnak, hogy nekem nincs gyerekem, elnézve, hogy a sógornőim mindenről lemaradnak, amíg szoptatni mennek, a gyerekek után rohangálnak, külön kaját melegítenek, stb.

És egyszer csak egy varázsvonás az életemben. És nem érdekelt semmi más, mint, hogy Ő megszülessen!

Ennek harminc éve! és már most az unokámért drukkolok.

Jó úton jársz.

Így kell ennek lenni!:)

2014. szept. 28. 21:14
 12/15 A kérdező kommentje:

Jó látom sokan fennakadtak a jó móka kifejezésen... Ezt képzeljétek úgy el, hogy korábban legrosszabb rémálmom volt akár egy légtérben lenni egy ilyen kis gyerekkel, most meg vigyázok rá, tisztába teszem, etetem stb, szóval a jó móka a pozitív csalódásomat hivatott kifejezni.

DE! Írtam is direkt, hogy "Tudom ez nem egyenlő egy saját gyerek nevelésével" csak úgy tűnik ez annyira nem maradt meg :)

köszönöm a válaszokat

2014. szept. 29. 00:11
 13/15 anonim ***** válasza:

Sajnos nem alaptalanul akadtunk fenn ezen.

Nagyon sok szülő kezdi úgy, hogy jó móka, majd mikor rájön, hogy nem egészen így van, annak a gyerek látja a kárát...

2014. szept. 29. 12:16
 14/15 A kérdező kommentje:
de harmadjára is leírom, hogy tisztában vagyok vele, hogy a saját gyerek más és nagyobb felelősség, mint egy barát öccsére vigyázni...
2014. szept. 29. 17:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi viszont nem mondhatjuk el elégszer amit mondtunk...
2014. szept. 30. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!