Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A pénzhiány a legszebb szerelm...

A pénzhiány a legszebb szerelmet is tönkre teszi?

Figyelt kérdés
A barátnőmről és a vőlegényéről van szó. Gyönyörű kapcsolat volt az övék.Hónapról hónapra élnek, nagyon be kell osztani ami van.Tegnap szinte menekültem tőlük,Mi a nappaliban beszélgettünk, hazajött a srác, és szinte azonnal kiabálni kezdtek. Egyszerűen nem értem, hogy jutottak idáig.
2010. jan. 21. 14:19
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
76%
Sajnos igen:S
2010. jan. 21. 14:27
 2/25 anonim ***** válasza:
94%

És ez pénz miatt volt?

csak azért kérdezem,mert ez egyértelműen nem derül ki az irásodból.

Amúgy én nem hiszem,hogy amiatt szerelem házasság tönkremehet,az érdekházasság az igen,de az őszinte az NEM!

2010. jan. 21. 14:28
 3/25 anonim ***** válasza:
89%
A pénz meg tudja rendíteni a legszebb szerelmet is, de tönkre nem tudja tenni. Ott más tényezők is közrejátszanak sajnos....
2010. jan. 21. 14:29
 4/25 anonim ***** válasza:
94%

Ami gyenge,azt a szegénység szétzilálja, ami erős, azt méginkább összekovácsolja...

szerintem legalábbis.

2010. jan. 21. 14:34
 5/25 anonim ***** válasza:
86%
Sajnos nagyon meg tudja keseríteni, de nem tudnak semmi megoldást? Mert akkor még helyrejöhetne.
2010. jan. 21. 14:35
 6/25 A kérdező kommentje:
A barátnőm mesélte du. mennyit kell spórolni, és milyen boldogtalanok. Érzi, hogy a srác is az. Sokat dolgoznak,főleg a fiú,mégse jutnak egyről a kettőre. A kiabálásból sokat nem értettem. Elég artikulálatlan volt! Megaztán igen gyorsan búcsúztam és hazajöttem. Valószínű észre se vették.
2010. jan. 21. 14:45
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha erős a szerelem, akkor nem akadály a pénztelenség. Nálunk is ez a helyzet, de beosztjuk, ami van, (éhezni nem szoktunk) de anyagi dolgokból soha nem volt vita köztünk. Igaz, máson se :)
2010. jan. 21. 14:58
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez a férfiből idegességet szül.Mivel ő a család fentartó és ideges,hogy ő nem tudja megteremteni amire szükség van.Kudarcként éli meg és van aki így vezeti le.Szeretne megfelelni de még a sok munkával sem megy.Mókuskerék mindennap.Persze,hogy feszültséget hoz létre az egész bizonytalanság.
2010. jan. 21. 15:05
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Szeritnem szakítsanak. Ha tönkremegy a kapcsolat nem a pénz miatt van.

Ráadásul ezek után képmutatás lenne megfoadni, hogy "szegénységben, betegségben stb...." mert látszik, hogy nem igaz.

2010. jan. 21. 15:09
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Valóban,a pénzhiány,a szegénység képes még a legszilárdabb kapcsolatot is próbára tenni,de ha a két fél igazán szereti egymást,akkor kibékülnek,és leülnek normális hangnemben megbeszélni a problémákat.Gondok mindenütt vannak,és ez az igazi szerelmet ugyan megtépázhatja,de tönkre sosem teheti.

Ha szétválnak egyszer az útjaik,akkor a pénz hiánya csak egy ürügy lesz.Ott mélyebb dolgok is vannak a háttérben,ahol szakítással végződik a dolog.

2010. jan. 21. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!