Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A pénzhiány a legszebb szerelm...

A pénzhiány a legszebb szerelmet is tönkre teszi?

Figyelt kérdés
A barátnőmről és a vőlegényéről van szó. Gyönyörű kapcsolat volt az övék.Hónapról hónapra élnek, nagyon be kell osztani ami van.Tegnap szinte menekültem tőlük,Mi a nappaliban beszélgettünk, hazajött a srác, és szinte azonnal kiabálni kezdtek. Egyszerűen nem értem, hogy jutottak idáig.
2010. jan. 21. 14:19
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
hát ez nem volt normális hangnem :(
2010. jan. 21. 18:10
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

a nagyszüleim pl. elég szegények voltak, főleg a mamám. a papám családja még bántotta is őt ezért, mert rásütötték, hogy csak a pénz miatt ment hozzá a papához. aztán elkezdték építgetni az életüket, karriert csináltak együtt, leéltek 50 évet egymással, és nem balhéztak soha a pénz miatt. inkább összekapaszkodtak, és küzdöttek, mentek előre.

úgy vélem, egy ilyen helyzetben inkább összefogni érdemes, mint széthúzni. feltéve ha szeretik egymást. ha nem, akkor jobb, ha szakítanak.

2010. jan. 21. 18:39
 13/25 anonim válasza:
100%

naná hogy tönkreteszi.

manapság a fiatalok nem kitartóak mint a régi öregek.

nincs lové nincs boldogság ez alapelv lett.

vagy azert mert az eggyiket zavarja hogynem tud dolgokat megteremteni, vagyamasikat hogy nincs semmi.

A lényeg ugyanaz. vége a dalnak :)

2010. jan. 22. 04:16
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Innen messziről még arra is jó esélyt látok, hogy nem esznek rendesen. Egyikük megpróbálhatna főzőcskézni jóféle, szegényes ételeket. Napi három főétkezéssel elszállnak az indulatok, és előtűnik a boldogság, ami hogy, hogy nem, mindig is ott bújkált.
2010. jan. 23. 03:37
 15/25 anonim válasza:
100%
Igen. Szerintem a legnagyobb szerelemhez is szükséges egy minimális pénz. Szerintem úgy mint motornak az olaj.
2010. jan. 30. 21:59
 16/25 anonim ***** válasza:
52%
Huha, probald meg rabeszelni a baratnodet, hogy szakitson a sraccal, de azonnal!
2010. jan. 31. 02:03
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Szakítson máris?te jó ég!nem tudunk semmi háttér infót, lehet hogy komoly problémájuk van és azért idegesek.Majd lecsillapodnak és szépen túljutnak rajta.

Kérdezzük már meg a 40-50 éves boldog házasokat, hogy hányszor veszekedtek úgy istenigazából?Sztem sokszor.Ha mindenki szakítana egy veszekedés miatt mindenki szingli lenne.Én házas vagyok, édesanya és sokszor nehéz, és igen veszekedni is szoktunk, de aztán rájövünk hogy hülyeségen vitatkozunk és máris megvan a megoldás.

2010. jan. 31. 06:43
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Az igazság az, hogy mi is 4 éve együtt vagyunk a párommal, az eleje gyönyörű volt(nő vagyok, nekem több pénz, neki kevés, de egyikőnket sem zavarta) Aztán összeköltöztünk albérletbe, és jöttek a gondok, nem volt elég pénzünk soha, és most sincs. (hol ő volt munkanélküli, hol én) Ez a kilátástalan helyzet bizony megmérgezheti a kapcsolatot, ránk tör az az érzés, hogy együtt elért dolgaink mínuszba mennek, nem fejlődnek(se jó munkahely, se ház, se gyerek nem sikerül) Nagyon feszültek vagyunk, semmi romantika, ingerültek vagyunk, hol én kiabálok, hol ő.

Szóval igaz a pénz csak egy másodlagos tényező, esetleg lehetnek más problémák is(nem a megfelelő partner) de mindenképpen rongálja a kapcsolatot! Ha igaz szerelem, akkor kibírja, ha gyenge alapokon áll, akkor összedől.(velünk sem tudom mi lesz még)

2010. jan. 31. 10:57
 19/25 anonim ***** válasza:

Szerintem,ahogy már előttem is írták ha "nagy" a szerelem akkor nemhogy szétválaszt hanem összekovácsol!

Tapasztalat!!

2010. jan. 31. 12:10
 20/25 anonim ***** válasza:
Nagy úr as pénz főleg, ha nincs. Az igaz szerelmet, szeretetet azonban nem ölheti meg. Ha nincs szoros kötelék, még kisebb dolgok is szakításhoz vezetnek.
2010. jan. 31. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!