Szólnál a meztelenkedő szomszédnak?
Figyelt kérdés
Közös verandánk és kertünk van, voltaképpen egy kettéosztott házban élünk, én a férjemmel, ő a 6 éves kisfiával, aki minden héten kétszer az apjánál alszik.
A férjem dohányozni kijár a kertbe. A szomszéd (legyen Niki) pár napja tök meztelenül ment ki a a verandán száradó bugyijáért, majd meglátva a férjemet visszament egy pongyoláért. Azóta még kétszer "pongyolázott", amit sosem sikerül rendesen összefogni magán. A szomszéd ablaka is oda nyílik, de én sem járok ki pucéran. A férjem nagyon szelíd, udvarias típus, de elgondolkodtam, nem kéne-e megkérnem Nikit, hogy legyen kedves rendesen felöltözni.
Nagyon pasit akar egyébként, ha nincs a gyerek, bömbölnek a romantikus számok. Ex nem akarja vissza, a "haver" is lelépett.
2014. szept. 27. 11:43
31/31 anonim válasza:
Szerintem a legegyszerűbb megoldás, ha szerveztek egy bulit, ahova meghívjátok a férjed szingli haverjait és ezt a Nikit is. Aztán ha összejön valakivel, legalább tudjátok, hogy normális fickója van (feltételezem a férjed értelmes emberekkel barátkozik),és mostantól a fiúk a teraszt közös sörözésre használják majd:) Mindenki jól járna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!