Szólnál a meztelenkedő szomszédnak?
Közös verandánk és kertünk van, voltaképpen egy kettéosztott házban élünk, én a férjemmel, ő a 6 éves kisfiával, aki minden héten kétszer az apjánál alszik.
A férjem dohányozni kijár a kertbe. A szomszéd (legyen Niki) pár napja tök meztelenül ment ki a a verandán száradó bugyijáért, majd meglátva a férjemet visszament egy pongyoláért. Azóta még kétszer "pongyolázott", amit sosem sikerül rendesen összefogni magán. A szomszéd ablaka is oda nyílik, de én sem járok ki pucéran. A férjem nagyon szelíd, udvarias típus, de elgondolkodtam, nem kéne-e megkérnem Nikit, hogy legyen kedves rendesen felöltözni.
Nagyon pasit akar egyébként, ha nincs a gyerek, bömbölnek a romantikus számok. Ex nem akarja vissza, a "haver" is lelépett.
Nem, nem szólnék.
Akkor se, ha "Niki" 180 kilós 80 éves vénasszony lenne.
Semmi közöm hozzá.
Nem kell szólni ,felesleges balhé lenne csak. remélhetőleg a férjed meg nem úgy üzemel hogy ahogy meglát egy nőt már ugrik is rá .
Nem tudtok valami paravánt húzni a két ház közé? Nem jó egymás szájában élni..
:D Hah, ezek a válaszok nagyon jók!
Nem tudunk paravánt húzni.
Nem tartom nálam jobb nőnek.
Nem jár ki többet a férjem dohányozni, mint szokott.
Dohányzást meg meztelenkedést együtt emlegetni erőltetett.
Azért tudom, hogy pasi kell neki, mert nem csinál belőle titkot. Nem bír egyedül lenni, ő mondta.
De valószínűleg jobb, ha hagyom, úgyis jön a hideg, majd rájön, hogy nem éri meg felfázni.
Gondold végig...
ha szólsz, sokkal előbb ráhajt a férjedre, ha tényleg ez a célja, hiszen szépen igazolod, hogy te tartasz tőle, márpedig ha nem hülye, egyből vágja ebből, hogy kinézed a férjedből a félrelépést.
Ha nem szólsz, azt jelenti, nem aggódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!