Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek hirtelen haragú,...

Akinek hirtelen haragú, hisztis a férje, hogy tolerálja?

Figyelt kérdés

Nálunk az elmúlt néhány hétben nagyon eldurvult a dolog, és már nagyon nehezen viselem. Ma amikor hazajött, kiakadt hogy délután hazajöttem a munkahelyemről, mert beteg vagyok, ahelyett hogy bementem volna az egyetemre (a leendő konzulensemmel beszéltem volna, de abszolút nem égető a dolog). Amikor mondtam, hogy beteg vagyok, tehát meg akarok gyógyulni, akkor közölte, hogy az ember ilyet nem csinál, hanem összeszorítja a fogát és igenis bemegy. Aztán nem szólt hozzám, hanem nagy pufogva nekiállt főzni, mert nem volt itthon főtt étel. Persze azon is fel volt háborodva, holott tegnap ő jött haza délután (ő is beteg), és ugyanúgy nem főzött - csak amikor én megérkeztem, nem hisztiztem, hanem mondtam hogy oké, akkor rendelünk valamit.

Főzeléket csinált, és amikor kért, hogy rántsam be, elkezdtem nevetni, mert rájöttem, hogy az összes kanalunk az anyukájánál maradt (sokan voltunk nála vendégségben és kérte, hogy vigyünk pluszban, aztán ottfelejtettük). Persze azért megcsináltam. Ő már ezen is nagyon ki volt akadva, hogy mi az, hogy nincs kanál. Mondtam, hogy semmi gond, megeszi villával, a maradékot pedig kitunkolja kenyérrel.

Nagy duzzogva szedett magának, de aztán amikor kiderült, hogy a kenyér megromlott, fogta az egész tányér ételt belevágta a mosogatóba, káromkodott néhány sort és lefeküdt aludni.

Én meg nem tudom, mennyire normális ez, amibe csak tudott, belekötött, a délután folyamán többször is megsértett, bocsánatot persze nem kért. Oké, nem mennek flottul a dolgok, de semmi nagy tragédia nem történt. Nekem meg még mindig görcsben áll a gyomrom miatta. Mit lehet ezzel tenni? Egyáltalán normális ez a viselkedés?

2014. szept. 25. 20:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
5%

Én csak a kitunkol szón nevetek 3 perce.:D:D kitunkol:D:D hogy beszélsz már:D

de egyébként egy őrülttel laksz, de ezt nyilván te is tudod, ahogyan azt is, hogy te is következel majd a sorban a verésben, nem csak a tányér.

2014. szept. 25. 21:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi a fura a kitunkol szóban, ezt felénk is így mondják. :)
2014. szept. 25. 21:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem tudod mennyire normális ez? Egy idegbeteg barommal élsz eggyüt, nem tudom ez mennyire normális?
2014. szept. 26. 01:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Az enyém is hirtelen haragú bár utána mindig beismeri hogy hülye volt és bocsánatot kér. Először nagyon bántott megríkatott mintha tényleg én lettem volna az oka annak amin felhúzta magát. De meguntam és nem nyeltem tovább. Nem érzem én rosszul magam az ő dilije miatt. Azóta kiosztom ha belém kötne hogy nem az oviban vagyunk vagy azzal intézze el aki felb.ta az agyát. Különben meg hallgasson vagy menjen ki a garázsba kiabálni. Mostanában ritkàbban hisztizik :-) . Nem kell lenyelni a párunktól a tiszteletlen viselkedést mert hamar rákap és ha sokszor eltűrjük utána csodálkozik ha betelik a pohár és kitörünk hogy ami eddig eltűrt volt most mért nem az?
2014. szept. 26. 17:36
 15/15 anonim ***** válasza:
De azért szervezd meg kicsit jobban a háztartást. A penészes kenyér màr nem két napja állhatott ott. Legyen a fagyóban pár adag kaja amit vészhelyzetben melegíteni lehet mert az éhes pasi főleg vadul :-) . Még egy tipp: Ha dühöng,higgadtan mondd neki ha levegőt vesz: És most mondd el normál hangon mi a probléma,ha én hibáztam, legközelebb jobban figyelek,de ha más idegesített fel,azt nem tűröm hogy rajtam vezesd le. Ha nagyon gyakran fordul elő ilyen,adhatsz ultimátumot: vagy megtanulja kezelni a dühkitöréseit akár pszichológussal, vagy akár válás lehet a vége.
2014. szept. 26. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!