Hogyan találhatnék egy igazi barátot?
Ne add fel!Nekem sok barátom van akikre bármikor számíthatok,és egy akivel immár 17éve barátnők vagyunk.
Sokat buliztunk együtt,moziba,színházba megyünk,vigyáztunk egymás gyerekeire amikor kellett,segítünk egymásnak ha vásárolni megyünk,vagy ő jön hozzám,vagy én megyek és ha pár napig nem futunk össze már érdeklődünk egymás után.
Voltunk nyaralni együtt családostúl,mellettem volt amikor szomorú voltam.Megosszuk egymással a gondjainkat és örömünket.
Mindenkinek kívánok egy ilyen jó barátnőt!(vagy barátot)
Azért hogy egy barátság igazán működjön energiát is kell bele fektetni.El kell fogadni a másiknak a gyengéit,erősségeit és türelem kell hozzá!!
"Mikor arra vágysz, hogy észrevegyenek, megértsenek és szeressenek, tudd, hogy a többiek is erre vágynak!"
EMBEREK VAGYUNK TEHÁT TÉVEDÜNK,HIBÁZUNK.
Az ember legjobb barátja is tehet olyan cifrát h utána látni sem akarod soha többé.
Mikor kiderül h a szemedbe hazudott hosszú ideig és kijátszott másokkal szemben,kihasználva a szeretetedet.
Csak az Isten meg Te sajátmagad lehetsz a legjobb barátod
NEkem a volt tinikori pasimban sikerült megtalálnom.Annyira összenőttünk,hogy valami félelem.Nem is tudom hogy járhattam vele,annyira egyformák vagyunk érzelmileg,meg felfogásilag.Hogy az már félelmetes.Ő lett a másik felem.Volt már azóta sok pasim neki is van barátnője de úgy vgyunk mint a testvérek.
Kitartás mindenkinek
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!