Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan találhatnék egy igazi...

Hogyan találhatnék egy igazi barátot?

Figyelt kérdés
Sokszor csalódtam már abban akit tévesen "barátnak"neveztem.Vajon létezik-e egyáltalán olyan hogy barát?
2010. jan. 20. 20:16
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Én is uygan igy vagyok, nincs barátom. De azt mondja mindenki hogy majd késöbb lesznek igazi barátok
2010. jan. 20. 20:44
 12/21 anonim ***** válasza:
Nekem 65 éve van egy igaz barátom, akit nem tudok elfelejteni.53 évvel ezelőtt az oroszok szitává lőtték.
2010. jan. 20. 20:50
 13/21 anonim ***** válasza:
ha ennyi embernek nincs igazi barátja, mért nem írtok egymásnak privit? hátha ti lesztek egymás igazi barátai :)
2010. jan. 20. 20:50
 14/21 A kérdező kommentje:
erre már én is gondoltam;)
2010. jan. 20. 20:51
 15/21 anonim ***** válasza:
Nekem írhattok:) első vagyok
2010. jan. 20. 20:56
 16/21 anonim ***** válasza:

Ne add fel!Nekem sok barátom van akikre bármikor számíthatok,és egy akivel immár 17éve barátnők vagyunk.

Sokat buliztunk együtt,moziba,színházba megyünk,vigyáztunk egymás gyerekeire amikor kellett,segítünk egymásnak ha vásárolni megyünk,vagy ő jön hozzám,vagy én megyek és ha pár napig nem futunk össze már érdeklődünk egymás után.

Voltunk nyaralni együtt családostúl,mellettem volt amikor szomorú voltam.Megosszuk egymással a gondjainkat és örömünket.

Mindenkinek kívánok egy ilyen jó barátnőt!(vagy barátot)

2010. jan. 20. 21:02
 17/21 anonim ***** válasza:

Azért hogy egy barátság igazán működjön energiát is kell bele fektetni.El kell fogadni a másiknak a gyengéit,erősségeit és türelem kell hozzá!!

"Mikor arra vágysz, hogy észrevegyenek, megértsenek és szeressenek, tudd, hogy a többiek is erre vágynak!"

2010. jan. 20. 21:13
 18/21 anonim ***** válasza:
akkor üdv a klubba.nekem sincs igaz barátom,nekem is irhattok privit:)
2010. jan. 20. 21:59
 19/21 anonim ***** válasza:

EMBEREK VAGYUNK TEHÁT TÉVEDÜNK,HIBÁZUNK.

Az ember legjobb barátja is tehet olyan cifrát h utána látni sem akarod soha többé.

Mikor kiderül h a szemedbe hazudott hosszú ideig és kijátszott másokkal szemben,kihasználva a szeretetedet.

Csak az Isten meg Te sajátmagad lehetsz a legjobb barátod

2010. jan. 20. 22:01
 20/21 anonim ***** válasza:

NEkem a volt tinikori pasimban sikerült megtalálnom.Annyira összenőttünk,hogy valami félelem.Nem is tudom hogy járhattam vele,annyira egyformák vagyunk érzelmileg,meg felfogásilag.Hogy az már félelmetes.Ő lett a másik felem.Volt már azóta sok pasim neki is van barátnője de úgy vgyunk mint a testvérek.

Kitartás mindenkinek

21L

2010. jan. 20. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!