Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan találhatnék egy igazi...

Hogyan találhatnék egy igazi barátot?

Figyelt kérdés
Sokszor csalódtam már abban akit tévesen "barátnak"neveztem.Vajon létezik-e egyáltalán olyan hogy barát?
2010. jan. 20. 20:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
ezzel én is így vagyok,kihasználják a kedvességem és amikor ideges leszek ez miatt akkor tombolok és már megint utál mindenki:(
2010. jan. 20. 20:19
 2/21 anonim ***** válasza:
Ezt már sokszor én is kérdeztem, de magamtól. Úgy vágyok egy olyan barátra, akivel mindent megbeszélhetek, közös programjaink vannak, meg egyáltalán nem csak megkérdezi hogy mi újság, hanem valóban érdekli is. De biztos létezik, csak még én sem találtam rá.
2010. jan. 20. 20:22
 3/21 anonim ***** válasza:
Akkor mar harman vagyunk, mert en sem.
2010. jan. 20. 20:23
 4/21 anonim ***** válasza:
Az a barát, aki felvidít ha rossz kedved van, segít ha baj van, és jókat tudtok beszélgetni komoly témákról, és hülyeségekről is, és tudtok bulizni is együtt.
2010. jan. 20. 20:23
 5/21 A kérdező kommentje:
néha már teljesen úgy vagyok vele,hogy beletörődök!de ez nem lehet így...ugye???
2010. jan. 20. 20:26
 6/21 anonim ***** válasza:
Persze, hogy létezik.De hogy igazi barátot fogsz-e valamikor, valahol találni, azt nem hiszem.Csak a bajban derül ki, ki az igazi barát.Barátom nekem sincs.Mindegyik emberben csalódtam, akit a barátomnak hittem.Ez van.El kell fogadni.De ismerkedj, járj el minél több helyre.Ennél többet nem tehetsz.
2010. jan. 20. 20:28
 7/21 anonim ***** válasza:
17évig azt hittem,h van igaz barátom,de tévedtem :S Mára az ellenségemmé vált-azt mondják,mint mindenhez,ehhez is 2 ember kell,de én nem érzem,h olyan rosszat tettem volna neki azon túl,h sérelmeztem néhány dolgot,amiről ő tehetett.
 8/21 anonim ***** válasza:
Létezik, szerintem idő kell hozzá, hogy megismerd és ne rögtön bízzál benne, hanem idővel és ha kis dolgokban nem csalódsz benne majd egyre több mindent elmondhatsz neki. Szerintem létezik örök és igazi barátság, ha aki engem "bántott meg" bocsánatot kérne megbocsátanék és újra kezdenék. Az is barátság, ha az ember meg tud bocsátani és újrakezdeni. Sőt igazából nwem kért még bocsánatot, nem keres fel, de én úgy érzem megbocsátottam már neki, és várom, hogy kibéküljünk és újra barátok legyünk.
 9/21 A kérdező kommentje:

Azzal nincsen baj,hogy nem járok el sok helyre!amikor csak lehet kiteszem itthonról a lábam:)

Most volt egy nagy csalódásom...és az a baj hogy mindvégig tudtam hogy átver.én meg vak módjára mondogattam hogy "úgysem teszi meg"...és mégis...ilyen a formám..megbocsájtani megbocsájtottam,de megbízni benne többé nem tudok...pedig szeretnék....

2010. jan. 20. 20:32
 10/21 anonim ***** válasza:
első vagyok: nekem is csak ilyen irigykedő barátaim vannak,irigykednek 1 dologban ,de egyébként meg másban csúnyán lenéznek és semmi:( nagyon rossz:(
2010. jan. 20. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!