Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy találhatnék több barátot?

Hogy találhatnék több barátot?

Figyelt kérdés
Nagyon magányosnak érzem magam! Az egyik bnőm, aki a legjobb volt, már ismertem kiskorom óta, azt mondta h legyen vége a barátságnak, mert többet nem tud bennem megbízni!! Sajnos igaza van, mert egy dolog amit tettem rosszul sült el:( Össze akartam hozni egy sráccal akibe szerelmes volt, de a srác közbe meg velem akart összejönni, és ezt a bnőm előtt közölte! Azóta megbocsátott, de felőle nem működött a barátság,és nemrég közölte h haggyuk! A másik bnőm meg meglopott, amíg nálunk volt, kirabolta a szekrényem! Soha nem gondoltam volna róla! Egy másik bnőm, aki az általános iskolába a legeslegjobb bnőm volt, pár éve elköltöztek! Akkor a gimibe összebarátkoztam egy lánnyal, őt meg elvitték másik suliba! Mostmeg találtam új barátnőt az osztályba, és ő meg rátalált egy másikra, akivel közös a téma, így én felesleges 3. vagyok. Bár megtűrnek, tényleg nem bántanak, de egyszerűen így hármasba nem megy! Ők annyira összepasszolnak, én nem illek így közéjük! Van vki még ilyen helyzetbe! Arra gondoltam h aki barátokat keres, cserélhetnénk msnt! Nagyon szivesen ismerkednék olyan emberekkel (főleg lányokkal, mert barátom van, de fiúkkal is szivesen beszélgetek, sztem létezik fiú-lány barátság) akik normálisak, nem isznak,nem drogoznak..meg hasonló ilyesmik!! Tudom h fura ez a mai világba, de én tényleg olyan társakat keresek, akikkel lehet értelmes dolgokról is beszélgetni:)
2009. máj. 6. 13:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
54%
nekem sincs barátnöm,de nem is keresek,mindig volt,de hátbaszúrtak,vagy átvették a stilusomat,ami meg nekem nem tetszett.
2009. máj. 6. 13:54
 2/21 A kérdező kommentje:
de nekem szükségem van egy barátnőre, akire számíthatok, megbeszélhetem vele a mindennapi örömöket/gondokat:) és keresem, ezért írtam ide h hátha szeretne vki barátkozni:)
2009. máj. 6. 14:01
 3/21 anonim ***** válasza:

én 2 éve költöztem el avárosbola hop felnöttem,és a hola barátaim voltak,mára mársenkim nincs,itt meg ahová költöztem a páromon kivül,csak haverjaink vannak,igazi barátnöm nincs ,de nagyon hiányzik.irok privit.jo?beszélhetnénk néha,és ha uyg látjuk lehetnénk barátnök is,én nyitott avgyok mindenre. pusy

26/L

2009. máj. 6. 14:04
 4/21 A kérdező kommentje:
szijja:) jajj de örülök, olyan jó lenne beszélgetni:) am 1 kérdés:$ a privit h tudom megnyitni? bocsi de még nem kaptam..ilyet
2009. máj. 6. 14:07
 5/21 anonim ***** válasza:
megint én vagyok.elküldtem az üzit a cimemmel eggyütt. szerintem a sima e-mail cimedet takarja.nézd meg.
2009. máj. 6. 14:09
 6/21 A kérdező kommentje:
okés, megnézem:)
2009. máj. 6. 14:10
 7/21 anonim ***** válasza:
na megvan?
2009. máj. 6. 14:15
 8/21 A kérdező kommentje:
aha:D felvettelek msnre!
2009. máj. 6. 14:16
 9/21 anonim ***** válasza:
én fenn vagyok most is ,de nem vettem észre
2009. máj. 6. 14:21
 10/21 A kérdező kommentje:
pedig felvettelek, lehet még nem kaptad meg, velem is volt ilyen! megnéztem és fennt vagy a nem elérhető partnerek között
2009. máj. 6. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!