Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék egy kedves lány barátot?
Figyelt kérdés
Egy olyan lány barátot szeretnék akivel lehet jókat beszélgetni, aki tényleg normális nem dohányzik.2011. szept. 3. 18:45
1/29 Robikaaaaaaaaaaa1992 válasza:
őőő........ilyen nincs b+
2/29 A kérdező kommentje:
Ja nem írtam ki!
Elmebetegek kíméljenek!!!
2011. szept. 3. 18:47
3/29 anonim válasza:
mamár mindenki dohányzik ...Hány éves vagy azt nem irtad oda?
4/29 anonim válasza:
Hát én is ilyen barátot keresek eddig nem találtam...de ne add fel én sem fogom...:) 17F
6/29 anonim válasza:
Hasonló érdeklődési kör? És máris lenne egy közös téma! Amúgy szeretem az ilyen hol találnék ilyen olyan fiút lányt kérdéseket. :) Neten nagyon nem. :)
7/29 Robikaaaaaaaaaaa1992 válasza:
mondom, hogy nincs én 4 évig kerestem ilyet, de sajnos......mind ribanc volt, volt 1 akiről azt hittem, hogy normális rendes lány, de végül kiderült a szörnyű igazság.................ilyen lány ma már nincs.
szerintem.
9/29 A kérdező kommentje:
Na hát igen!
Köszönöm szépen a normális emberek válaszait.
23/F
Ha szeretne valaki egy jót beszélgetni annak írok privátot.
De persze csak ha szeretne.
Love.hu-n olyan nehéz normális lányt találni sajnos.
2011. szept. 3. 18:51
10/29 anonim válasza:
mi az érdeklődési köröd
milyen típusú lányok jönnek be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!