Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek helyemben?...

Mit tennétek helyemben? Véleményetekre lennék kviáncsi nagyon.

Figyelt kérdés
Január 29én lesz a kisfiam 1éves.Édesanyám tegnap megkérdezte tőlem hogy mit veszünk neki.Mondtam leszertném fémyképeztettni műtermi fotossal.Utána néztem mennyi lenne és én már azt fére is tettem neki.Na ezután kikellt magából és üvőltve sirva közölte hogy amiben idáig segitettek elveszi tölűnk mert ő nélkülözik miattunk ezt igy mondta én meg (5000ft-ról van szó)el szuróm a pénzt.Mondtam a gyerekem 1éves lesz és neki adom!Nemérdekelte azt közölte velem hogy nincs nekünk se meg az unokájának se és nem beszél velem többet.Ez igy volt.Hihetettle.Nem is veszi fel a telefont.Belefáradtam hogy 35évesen igy irányitson mert segit anyagilag mindent bekell jelentenem amit veszek és majd ő megmondja hogy lehet v.nem.Én nem tudok már mitcsinálni.Öszintén akkora hülyességet akartam csinálni ezzel a fotozással?
2010. jan. 20. 11:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Fenykepeztetsd csak le a gyermekedet!!!!Nehogy mar kajara kelljen neki az a penz,biztos a depije miatt ilyen furcsa,de akkor en a helyedbe megmondanam neki a velemenyemet,hogy lehet ilyen az unokajaval!!!!!Nagyon sajnallak!21/L
2010. jan. 20. 12:29
 12/15 anonim válasza:
Szia! Szerintem mindenütt igy van a szülök beleszólnak a gyerekeik magán életébe és azt mondják azért mert ez jó nekünk de nem minden esetben szerintem nem 5000ft on mulik hogy kijösztök e hovégén én biztos csináltatnák azért is te életed nem az ővé
2010. jan. 20. 12:38
 13/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm hogy válaszoltok!Tudom hogy akkor másba köt bele!Ez már érlelödöt egy ideje csak nyeltem mert nem akartam veszekedést!Tegnap már nem birtam tovább!Nem én kérek töle pénzt hanem feljánlotta hogy egy x összeget ad segitség képpen nekünk minden honapban!És ezért kellen nekem idáig megalázkodni de most már elég!Én gyerekem és nem az "ő" pénzét költöm a gyerekemre!
2010. jan. 20. 12:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Nyugodjál le, fotóztasd le a kicsit, az én gyerekemről is van rengeteg fotó, és amikor most 25 éves korában nézegetjük, látom rajta vissza képzeli magát a gyermekkorába. Nagyon jó érzés. Ó anyukád majd megbékél. Én is adok a lányomnak mindig egy kis zsebpénzt, de soha nem hánytorgatom fel, én úgy vagyok vele, akkor kapjon amikor szüksége van rá, ne akkor amikor már nem leszek.
2010. jan. 20. 12:59
 15/15 anonim ***** válasza:
csináltasd csak meg a fotókat, ne legyen lelkifurdalásod. azt kezdesz a pénzeddel, amit csak akarsz, főleg, ha a gyerekedre költöd. gondolom anyukádat sem tojod le nagyívben, és segítesz neki, ha tudsz, emiatt nem lehetne egy szava sem. küldj neki egy fotót az unokáról, hátha jobb kedvre derül :)
2010. jan. 21. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!