Tényleg el kell nekem viselni azt, hogy a párom a gyerekei miatt ennyit dolgozik és nincs rám ideje?
Nem kell elviselni, hisz a választás RAJTAD ÁLL!
A tartásdíjat akkor is ki kell fizetni, ha nincs is miből. Ha kisgyerekes pasival kezdesz, ez benne van a pakliban.
És még arról nem is írtál, hogy a láthatás miatt is sokkal kevesebb időt fog veled tölteni.
Ha már most gondot jelent a dolog, akkor hagyd ott. A gyerektartást fizetni KELL, amíg a gyerekek tanulnak. (Az egyéb kiadásoktól még szó se volt, pl nyári táborok.) Akkor is, ha neki emiatt nem lesz mit ennie.
Tudom milyen, én is egy elvált apukával élek együtt, és a gyerek az első mindig. Ezt mérlegeltem, mielőtt belementem a kapcsolatba. Lemondtunk a nyaralásról, hogy a gyerek táborba mehessen. A programjainkat Hozzá igazítjuk, mert közös felügyelet van, és ha jönni akar, akkor ő az első. Nem mondom, hogy egyszerű, de megéri, mert csodálatos a kapcsolatuk, ritkán látni ilyen szeretetet apa és lánya között.
amúgy is vannak amolyan "sztahanov" férfiak, akik azt hiszik csak akkor élnek, meg addig, amíg dolgozhatnak. ha betegek már bele vannak őrülve, inkább betegen is nyomja a munkát.
ilyenek mellé olyan társ, feleség való, akiknek ez így jó.hogy este van meghitt vacsi,tv, alvás, hétvégén be osztva a szabadidő is..
pknettől nem rosszabbak, de van aki bírja, hallottam már ilyen miatt válásról,a következő párjával meg teljesen jól elvannak boldogságban már 10 éve.
szóval el kell engedni az ilyet, ha neked nmjön be,mert lesz aki szereti így is őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!