Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg el kell nekem viselni...

Tényleg el kell nekem viselni azt, hogy a párom a gyerekei miatt ennyit dolgozik és nincs rám ideje?

Figyelt kérdés
Kettő hónapja vagyok együtt a párommal akit szeretek, maga a kapcsolat kémiai része működik, szeretjük egymást, nagyon jól kijövünk, jó hogy van nekem és ő is örül hogy vagyok neki. Neki viszont van az előző házasságából két kisgyereke, akikre gyerektartást kell fizetni (36.000 Ft) és hogy megéljen normálisan, nem szűkölködve, sok plusz munkát is bevállal hogy legyen pénze. Ezt én értem is, csakhogy ez a mi kapcsolatunk rovására megy, nem egy hétvége ment már sztornóba az miatt, hogy hirtelen elhívták dolgozni és ő ilyenkor kapott az alkalmon, a velem való programot lemondta. Amikor én ezt szóvá teszem mindig azt mondja, hogy miattam csinálja ezt, hogy nekünk is jó legyen, jobb legyenek a körülmények ha majd odaköltözök hozzá. Azt mondta akkor is sokat fog dolgozni, de próbáljam meg támogatni őt ebben, ha szeretem, mert azért teszi, hogy ne szűkölködjünk. Meg lehet ezt érteni? Ha nem is szűkölködnénk, akkor sem mennék el semmilyen programra, kirándulni vagy ilyesmi, vagy ha mégis, de közben jön valami munka, akkor azt is lemondja? Mi ilyenkor a helyes?
2014. szept. 14. 10:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%

Nem kell elviselni, hisz a választás RAJTAD ÁLL!

A tartásdíjat akkor is ki kell fizetni, ha nincs is miből. Ha kisgyerekes pasival kezdesz, ez benne van a pakliban.

És még arról nem is írtál, hogy a láthatás miatt is sokkal kevesebb időt fog veled tölteni.

2014. szept. 14. 10:43
 2/20 anonim ***** válasza:
92%
A helyes az, ha szepen leülsz egy magadban es végig gondolod, higy akarsz e egy olyan kapcsolatot, ahol az elso helyen egy masik kapcsolatból származó gyerekek állnak. Van, aki képes ezt elfogadni, van, aki nem. Ha te nem tudod elfogadni, akkor szakíts.
2014. szept. 14. 10:45
 3/20 anonim ***** válasza:
94%
Vagy elfogadod, hogy van két gyereke és felelősséggel tartozik értük, vagy keresel egy olyan férfit, akinek nincs már családja valakivel.
2014. szept. 14. 10:45
 4/20 anonim ***** válasza:
88%
Miért kezdesz gyerekes emberrel, amikor ki nem állhatod más gyerekeit? Mit hiszel, hogy majd szépen elfelejti őket?
2014. szept. 14. 10:47
 5/20 anonim ***** válasza:
87%
Most olvasom, hogy már kettő hónap után panaszkodsz?
2014. szept. 14. 10:48
 6/20 anonim ***** válasza:
83%
Repülj ki ebbõl a kapcsolatból, hiszen 2 hónapja vagy vele,mi lesz akkor ezután.
2014. szept. 14. 10:52
 7/20 anonim ***** válasza:
94%

Ha már most gondot jelent a dolog, akkor hagyd ott. A gyerektartást fizetni KELL, amíg a gyerekek tanulnak. (Az egyéb kiadásoktól még szó se volt, pl nyári táborok.) Akkor is, ha neki emiatt nem lesz mit ennie.

Tudom milyen, én is egy elvált apukával élek együtt, és a gyerek az első mindig. Ezt mérlegeltem, mielőtt belementem a kapcsolatba. Lemondtunk a nyaralásról, hogy a gyerek táborba mehessen. A programjainkat Hozzá igazítjuk, mert közös felügyelet van, és ha jönni akar, akkor ő az első. Nem mondom, hogy egyszerű, de megéri, mert csodálatos a kapcsolatuk, ritkán látni ilyen szeretetet apa és lánya között.

2014. szept. 14. 11:06
 8/20 anonim ***** válasza:
93%
Keresel annyit, hogy kipotold a kieso plusz munkait?
2014. szept. 14. 11:10
 9/20 anonim ***** válasza:
77%
Én mindenkinek azt mondom, hogy ne menjen bele kaocsolatba gyerekes férfival. Az én férjemnek is van már gyereke, én bevállaltam, de megbántam. Az a baj, hogy a legtöbb elvált apuka (sajnos a férjem is) azzal kompenzálja a válást, hogy agyonkényezteti a gyereket. Eleinte nálunk sem volt gond, de mostanra már elviselhetetlen kis terrorista lett a gyerekből, egy elkényeztetett kis hercegnő, akinek mindent szabad. És még csak 9 éves, belegondolni se merek, mi lesz ha elkezd kamaszodni. És ebben a szituban én nem nyerhetek, mert ha megpróbálom fegyelmezni vagy embert nevelni belőle, akkor persze rögtön én vagyok a gonosz mostoha. Szóval szerintem menekülj.
2014. szept. 14. 11:10
 10/20 anonim ***** válasza:
22%

amúgy is vannak amolyan "sztahanov" férfiak, akik azt hiszik csak akkor élnek, meg addig, amíg dolgozhatnak. ha betegek már bele vannak őrülve, inkább betegen is nyomja a munkát.

ilyenek mellé olyan társ, feleség való, akiknek ez így jó.hogy este van meghitt vacsi,tv, alvás, hétvégén be osztva a szabadidő is..

pknettől nem rosszabbak, de van aki bírja, hallottam már ilyen miatt válásról,a következő párjával meg teljesen jól elvannak boldogságban már 10 éve.

szóval el kell engedni az ilyet, ha neked nmjön be,mert lesz aki szereti így is őt.

2014. szept. 14. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!