Ti mit tennétek vagy mit csinálnátok?
Sziasztok!
Kicsit hosszú lesz a sztori de koszonom annak aki elolvassa!:)
2 éve vagyok egyutt a párommal 1 éve menyasszony vagyok.
Eléggé rossz a kapcsolatunk sajnos... az elején ( kb az első 1 évben) rohogtunk,megnevettetett,jókat beszélgettünk,sétáltunk,leültünk egy kávézóba jó volt minden.. de 1 eve nem tudom nem olyan már.. már nem beszélgetunk,nem sétálunk,nem nevetunk már olyan jókat.. 1 nap így 1 nap ugy... :( próbáltam beszélni vel hogy igy nem jo,utánna pár napig jó,aztán ujra ugyanez... Tudom hogy elmulik a szerelem,és a szeretet marad de ennyire?
Noss most jon egy fordulat..
képbe jött egy másik férfi,aki megnevettet,mindig van téma,rengeteget beszélgetünk,mindig megkérdezi hogy hogy vagyok,jól vagyok-e látszik hogy torodik velem,és az is látszik hogy a szívéből jön a szeretet... nem csak szerelem.... jól érzem magam vele... ez a volegenyemmel sosem volt még az elején sem... az elején oké mentunk minden fele stb de nem tartott ez olyan sokáig :( vágyom erre a férfira,de nem szertném elhagyni a páromat,megcsalni pedig nm fogom.. szeretem a volgenyemet,de olyan mintha már javithatatlan lenn a kapcsolatunk mintha sz..na rám :( Ti mit tennétek? váltanátok? esetleg még megpróbálnátok megjavítani a kapcsolatotokat? Nem tudom mit tegyek :( Mit tennétek a helyemben?
Koszonom a válaszokat.
1) az elején rohogtunk,megnevettetett,jókat
de 1 eve nem tudom nem olyan már.. már nem beszélgetunk,nem sétálunk,nem nevetunk már olyan jókat.
2),aki megnevettet,mindig van téma,. ez a volegenyemmel sosem volt még az elején sem...
Ellentmondást érzek.
Sajnos, a 2) elképzelhető, hogy 1 év múlva már nem nevettet meg, hanem más nevettet meg ---- és így tovább.
Hogyha mar az elejen nem mukodik igazan a volegenyeddel, gondold el csak fog mukodni a tovabbiakban tobb evre nezve? Mert nem igazan hinnem... Elmondom en mit tennek a helyedben.
>> Tudom, nem konnyu ott hagyni a volegenyed, mert hat azert meg is az a tudat, meg emlekek, meg minden, de ha kicsit belegondolsz, lehet ha inkabb megeri... Az uj sraccal, rogton osszejonnek, enyhitse a szakitaskor szerzett fajdalmakat. DE! Az uj sracnak pont ugy elmeselnem a dolgokat, mint te ahogy meselted nekunk. Ez azert fontos, hogy tudja elore, s ne olyankor deruljon ki, mikor epp nem kellene, s meg a vegen azt hidje, hogy o csak azert kellett, hogy sirhass a valladon. Mondd el neki, hogy mi az abra, s ha tenyleg annyira kedvel, meg minden, akkor meg fog erteni. A volegenyednek pedig ugy mondanam el, hogy ez igy nem mehet tovabb, es azt is megemlitenem, hogy van egy uj fiu, aki irant per pillanat nem erzel semmit, de tudod, hogy o tobbet adhat. Ezt azert tennem, hogy ne hidje azt, hogy korabban is volt viszonyotok.<<
A dontes a tied, hogy mit csinalsz. Itt ugyse kapod meg a valaszt, hogy mit kell csinalj, pusztan mindenki elmondja a velemenyet, ami segithet... Kivanom ugy donts, hogy kesobb ne band meg. :) Es ugy tervezz, hogy mar nem tizeneves kalandokrol van szo, hanem egy egesz eletrol :)
Igen fiatal vagyok,19 éves........
de tegnap ahogy haza jott a volegenyem,annyira rossz érzés volt,csak sirni tudtam volna,de nagy nehezen vissza tartottam... félek az újtol,lehet hogy csak megszokás ( részemről nem mert én még szerelemmel szeretem)lehet hogy felole igen.
az a baj hogy tul gyorsan kapja fel a vizt mostanság,és sok mindenen ideges lesz.......a másik férfi pedig... ő más.. :/ nagyon nehéz nekem jelenleg.. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!