Mit csinálnátok, ha a férjetek ezt tenné veletek?
Figyelt kérdés
A véleményetekre vagyok kíváncsi.Minden rendben ment eddig.Felment Pestre dolgozni(vidéken lakunk)a vállalkozó,a régi barátja,ott is lakik náluk,havonta egyszer jön haza.Azóta alig küld pénzt,10ezret 2 hetente.Ja és most jön a közös gyerekünk.Én itt albérletben lakok,az összes pénzem ráment,de a rezsit neki kellett volna fizetnie,mert nekem nincs annyi pénzem.Hát nem tudja küldeni.Teljesen megváltozott,másként beszél velem,veszekszünk,és én vagyok a hibás,nem hagyom őt élni,papucsnak nézem,már mindenki ott hagyott volna engem örüljek hogy ő nem teszi,azt mondják neki ott hogy minek áll velem szóba,stb.Ha hívom telefonon,akkor kiszokták hallgatni,beleszólnak hogy mit csináljon(ezt más mondta nekem)Pedig én csak a rezsit szerettem volna kifizettetni vele és hogy hagyja ott ezt a munkát,jöjjön haza de nem akar.Igen ilyenkor mindíg kiabálok vele.2014. aug. 21. 18:07
1/24 anonim válasza:
Nem akarlak megbantani de ebbol ugy tunik hogy o is otthagyott nem?
2/24 anonim válasza:
Lecserélném egy olyan férfira,akinek van gerince.
3/24 A kérdező kommentje:
Akkor elfog hagyni terhesen?
2014. aug. 21. 18:13
5/24 anonim válasza:
A probléma ott kezdődik, hogy miért nem mentetek mindketten Budapestre albérletbe? Így is úgyis fenn kell tartani egy lakást. Nagyon úgy néz ki, hogy csak megakart szabadulni tőled.
6/24 anonim válasza:
Ennek a kapcsolatnak már vége. Egyedül kell felállnod. A rezsit te meg ne mással fizettesd ki, amit magad csinálsz, hanem te saját magad keresetéből..
7/24 A kérdező kommentje:
Amióta elment,terhesen állandóan ideges vagyok meg sírok.Félek hogy a babának valami baja lesz.
2014. aug. 21. 18:15
8/24 anonim válasza:
Szerintem ő lelépett, csak ezt még nem közölte veled egyenesen, a kéthetente 10 ezer forint meg egy sovány gyerektartás.
A régi barátjával lakik? Lehet az a pasija.
9/24 A kérdező kommentje:
Dehát férjem,és nem dolgozom már,6 hónapos vagyok.Nemtudom kifizetni,és így egyeztünk meg.
2014. aug. 21. 18:17
10/24 anonim válasza:
Az apukát nem érdekli sem a gyerek, sem te, hogy élsz-e, halsz-e. Észre kéne venned és nem cirkuszolnod, hanem hang nélkül felépítened a te és gyereked életét. Ezt a faszit meg kiiktatni mikor úri szeszélye úgy diktálja, hogy alamizsnát dobjon neked, de azt is csak úgy, hogy cirkuszolsz.
Szüleid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!