Férjemnek hatalmas szexuális étvágya van! Nem birok vele már! El fogom küldeni prostihoz! Nagyon megvetendő lenne?
Figyelt kérdés
Nem birok már vele,kielégíthetetlen.Napi 2-3 sem elég neki!Ha nem vesz alább elfogom hagyni,ezért arra gondoltam elküldöm prostihoz inkább,mert szeretem,elhagyni nem akarom.De ezt már nem lehet bírni!Pedig nekem sincs kis étvágyam.2014. szept. 12. 14:58
11/16 anonim válasza:
Nem. Miért volna megvetendő?
Őszintén: te ezt csak most vetted észre? :)
12/16 anonim válasza:
Ha neked az jó, akkor küldd!
Ti sem gyárban melóztok napi 12 órában...
13/16 anonim válasza:
Ne prostituálthoz küldd, hanem szakorvoshoz, ugyanis ez függőség, betegség nála. Kezelik, gyógyítják és beáll a rendes ritmus nála is.
14/16 anonim válasza:
vannak ilyen emberekm úgy nőben mint férfiben. fehérmájúnak hívják. sexfüggőségnek is szokták nevezni. a férjed sexfüggő.
15/16 anonim válasza:
nem dolgozik hogy ráér napi 3 -4 együttlétre? dolgozzon napi 12 -14 órát , akkor majd nem lesz energiája rá. biztos otthon lébecol, és dúl benne az energia.
16/16 anonim válasza:
Aztan olyan jol alltok hogy beleferne a napi 2-3 qrvazas? Egy menet ugy 20ezer, szoval 30*60 az 1.800.000 lenne :)
annyiert mar foallasu szeretoKEt is talalnatok ))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!