Miért vannak olyan hatalmas igényeik az elvált anyukáknak?
Több elvált anyuka ismerősöm van, aki egyedül vagy az új párjával neveli a gyerekét. Mindenki azon mesterkedik, hogyan lehet mégtöbb pénzt lehúzni az exről. A gyereknek nem tudja megvenni a 20-22 ezer ft-os márkás cipőt/csizmát, ezért az apa a ******** mert sajnálja a gyerekétől a pénzt. A 6-7-8 éves gyereknek "csak" a 15 ezer ft-os tabletet tudja megvenni, nem azt a 40 ezer ft-osat amit a gyerek szeretne. Apa egy büdös bunkó, mert nem ad az erején felül pénzt, hogy a gyerek minden luxust megkapjon.
Elismerem, vannak szemét apukák, akik tényleg sajnálják a pénzt a gyerekeiktől. De szerintem az anyukák is átesnek néha a pasi túloldalára. (Egyszer itt olvastam egy kérdésben, hogy az anyuka szidta az exét, mert a 8 éves kislánynak nem hajlandó előfizetéses telefont venni).
És akkor ugye vannak az extra foglalkozások, nyaranta a 2-3 tábor, az osztálykirándulás, osztálymozi, ilyen-olyan drága műszaki cikk.
A gyerekeknek tényleg erre van szüksége? :(
Nehéz anyaként azt megélni, hogy ami korábban természetes volt a gyereknek arra nemet kell mondani. Hogy amire korábban ketten kerestétek meg a pénzt, azt most egyedül kell megoldani.
Az én lányomnak a lovaglást kellett abbahagynia. Nagyon szerette, évek óta csinálta, sok barátja lett. És baromi dühítő, hogy az apja csakazért sem fizette ki neki.
Nagyon nehéz volt megállni, hogy ne vágjam a fejéhez vagy hogy a gyerek előtt ne szidjam érte.
A márkás cuccok meg elektronikai kütyük az más tészta.
Nekem nem ajánlotta fel, nyilván elfogadtam volna.
De miután bejelentette magát minimálbérre, nem sokat vártam tőle.
Mert ha nem tudták megtartani a férjüket, akkor legalább mindent lehúzzanak róla, és ők jobban megtudjanak élni.
Ilyenkor a gyereke előtt az apát minden rossznak elmondják, aki hisz neki.
Ezek a nők nem a gyerek érdekeit nézik, hanem a sajátjukat.
Ezen az oldalon is a legtöbb nő ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!