Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jó, hogy "szájrapuszizna...

Miért jó, hogy "szájrapusziznak" a kisgyerekekkel!?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősömék állandóan a kislányuk szájára adnak puszit (3 éves) és egyszer, mikor nekem adott puszit, akkor a számra akarta adni, szerencse, hogy időben elkaptam a fejem! Pedig én ennek a kislánynak senkije sem vagyok, néha játszok vele, és ennyi.

Aztán tegnap voltam a Telenorban, ott volt egy 7-9 körüli fiu, és mikor az apja elköszönt tőle, akkor ő is a szájára adott puszit!

Lehet, hogy csak én látom így, de szerintem ez undorító, belehatolnak a kicsik intim szférájába.

Szerintetek?

16/N

2014. szept. 12. 05:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
25%
Erdekes, en is adtam anyukamnak eleg sokaig( csak neki, es nem az egesz rokonsagnak). Megis felnottem. Nekem meg az az aberaltsag, hogy vki ebbe a szexualitast latja. Na? Valtozott vmi ? Nem! Lesz ilyen mindig is , meg ha itt veritek melletek is, hogy de undorito ez.
2014. szept. 12. 08:19
 12/15 anonim ***** válasza:
62%

Tényleg nem egészséges. A szájak összeérintése MA a szexualitás része. Régen etették a gyereket szájból szájba, ma már nem, így a szájak összeérintése a gyerekkel nem helyes, nem követendő.

A szomszédunkban lakó hatvan feletti házaspár közel negyvenéves gyereke IS szájcsókkal köszön el a szüleitől!!!! Kifordult a belem, amikor előttem köszöntek el egymástól!

2014. szept. 12. 09:07
 13/15 anonim ***** válasza:
81%
Én is rosszul vagyok ha ilyet látok. Sosem csókolgatnák szájon a feleségemen kívül senkit sem. Pláne nem a saját lányom/fiam. Láttam olyat, hogy a testvérek is egymást csókolgatják viccből (kisgyerekek) de legalább ott a szülő is kikelt magából amiért a szüleiket utánozzák :D
2014. szept. 12. 10:10
 14/15 anonim ***** válasza:
86%

A 4 éves kislányom is mindig a számat célozza meg. Nem tartom gusztustalannak, de szoktatom le róla nagy erőkkel, mert pár év múlva azért nagyon gáz lenne.

40/N

2014. szept. 12. 10:33
 15/15 anonim ***** válasza:
64%
Nem adnék gyereknek a szájára puszit és nem is engedném, hogy engem ott akarjon bárki is megpuszilni. Kivéve a férjemet :) A száj intim szféra, erogén zóna, nem a szülő-gyerek kapcsolat építésére van. Pff...
2014. szept. 12. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!