Miért jó, hogy "szájrapusziznak" a kisgyerekekkel!?
Egyik ismerősömék állandóan a kislányuk szájára adnak puszit (3 éves) és egyszer, mikor nekem adott puszit, akkor a számra akarta adni, szerencse, hogy időben elkaptam a fejem! Pedig én ennek a kislánynak senkije sem vagyok, néha játszok vele, és ennyi.
Aztán tegnap voltam a Telenorban, ott volt egy 7-9 körüli fiu, és mikor az apja elköszönt tőle, akkor ő is a szájára adott puszit!
Lehet, hogy csak én látom így, de szerintem ez undorító, belehatolnak a kicsik intim szférájába.
Szerintetek?
16/N
Tényleg nem egészséges. A szájak összeérintése MA a szexualitás része. Régen etették a gyereket szájból szájba, ma már nem, így a szájak összeérintése a gyerekkel nem helyes, nem követendő.
A szomszédunkban lakó hatvan feletti házaspár közel negyvenéves gyereke IS szájcsókkal köszön el a szüleitől!!!! Kifordult a belem, amikor előttem köszöntek el egymástól!
A 4 éves kislányom is mindig a számat célozza meg. Nem tartom gusztustalannak, de szoktatom le róla nagy erőkkel, mert pár év múlva azért nagyon gáz lenne.
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!