Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Melyek azok a tényezők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyek azok a tényezők, amikért mindenképpen elválnál, és melyek azok amik problémák, de nem rúgnád fel a családi életet kisgyerekekkel?

Figyelt kérdés
2012. dec. 8. 00:14
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
mikor "jobb" a gyerekeknek a válás?
2012. dec. 8. 00:15
 2/19 anonim ***** válasza:
Mindenképpen válnék ha verne engem vagy a gyerekeket, vagy ha megcsalna, esetleg ha nagyon munka kerülő lenne, bár szerintem azért az házasság előtt kiderül, mindent más megtudnánk beszélni, szerintem.
2012. dec. 8. 00:32
 3/19 anonim ***** válasza:

Elsőt még kiegészíteném.

Esetleg ha alkoholista, játék függő vagy valami hasonló lenne, még talán akkor.

2012. dec. 8. 00:36
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Ami miatt azonnal elválnék:

- bántalmazás, erőszak

- kur.vázás, megcsalás (egy megcsalást esetleg megbocsájtok, ha van gyerek, de többet nem)

- pia, drog, szerencsejáték függőség. (Egy esélyt kap, ha kezelteti magát, de többet nem)

- dolgozni nem akarás

2012. dec. 8. 03:46
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem írta eddig a szexuális különbözőségeket, nálunk hosszabb távon ez vezetett a váláshoz, mert még szakember segítségével sem voltunk képesek változtatni rajta.
2012. dec. 8. 08:07
 6/19 anonim ***** válasza:
mivel kereszteny hazassagban elunk szigoru a feltetel De ha a ferjem veszejeztetne a gyerekek epseget pl drogok alkohol miatt nem jutna penz ennivalora es e szerek rabja lenne minden gyogyitas ellenere.A megcsalas hite miatt talan kimarad de azt meg tudnam bocsajtani ha igazan megbanja.A. szex problemak nalunk nem lehet gond mert eza reszenagyon oke koztunk sok ev utan is. Ha elhagyna a hitet akko is ferjem maradna de kapcsolatunkat biztos megviselne.
2012. dec. 8. 09:02
 7/19 anonim ***** válasza:

A 4. válaszoló szívemből szólt.

A megcsalás számomra egyszer megbocsájtható talán, a többi már nem, az nem véletlen vagy botlás. Erőszak, alkoholizmus vagy valamilyen függőség és a hazudozás.

2012. dec. 8. 10:01
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
a te tolarenciád tűrőképességed határozza meg és mit tudsz elfogadni és mit nem. Én biztosan világgá mennék egy alkoholistától.
2012. dec. 8. 11:07
 9/19 anonim ***** válasza:
Én még kiegészíteném a lelki terrorral: szóbeli bántalmazás, becsmérlés, zsarolás,érzelmekkel játszás, becsapás, kiabálás, emberi méltóságban megsértés(ek)
2012. dec. 8. 20:55
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy vagyok vele, hogy minden kisebb probléma is lehet utolsó csepp a pohárban, ha a másik nem mutatja fikarcnyi jelét sem annak, hogy változtatna rajta, mert az már régen azt jelenti, hogy nem érdekli a véleményem, és az érzéseimet is letojja magasról.

De ha már a kérdésnél tartunk. Nálam egyértelmű válóok:

-ha a gyerekem vagy engem üt

-ha ok nélkül gyanúsít komolyabb bűnökkel

-ha férfiként uralkodni akar fölöttem, és nem lehet önálló véleményem (és a gyereknek sem)

-ha a gyerek lelkivilágát, önbecsülését sárba tiporja komoly indok nélkül

-ha megcsal

-ha alkoholista, játékgépfüggő stb., és meg sem próbál változtatni ezen, és a pia stb. fontosabb, mint a családja

Amit el lehet viselni hosszabb távon, főleg ha van javulás:

-életritmusbeli különbségek

-apró dolgokon való veszekedés (ki hagyta égve a villanyt, miért nincs itthon tej, milyen színűre fessük a falat stb.)

-anyagi problémák, amiben ő a hibás, addig a szintig, amíg nem kell fedél nélkül lenni

-anyósproblémák egy szintig (pl. ha tenne vmi megengedhetetlent ellenem az anyós, vagy a férjem durva dolgokban anyós mellé állna, mert ő a pici fia, akkor lapát)

2012. dec. 9. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!