Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Melyek azok a tényezők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyek azok a tényezők, amikért mindenképpen elválnál, és melyek azok amik problémák, de nem rúgnád fel a családi életet kisgyerekekkel?

Figyelt kérdés
2012. dec. 8. 00:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek!

én azért tipródom mert alapvetően rendes a férjem,megtesz értünk mindent,de.. ha ideges,ha nyűgös,akkor ordit,káromkodik,rángatja a gyerekeket, már volt olyan is h azt mondta a fiúnknak h a ku...a anyádat. 3 és 5 évesek és a kicsi 2 hós. tudom,ilyennek minek szültem 3-at-gondolhatják egyesek.

mert mindig van-volt ok,amiért-amitől majd most jobb lesz. ha elköltözünk,ha meglesz a 3. baba. ha fizetésemelést kap.. ha-ha.. én viszont már nem birom. hiába kérem h ne orditson ne káromkodjon. tegnapi mondat,mert a fiúnk kikéredzkedett pisilni: k...va nénikédet b...meg szórakozol itt velem,na takarodjál kifelé!!

aztán másnap jön h jaj de szeret minket de hát a stressz..

most azon dilemmázom,h a kapcsolatunkat próbáljam még menteni,vagy a menekülő útvonalat készitsem elő. elmennék már most de jelenleg nincs hová. anyukámnál nem férünk el,férjem meg nem megy el. azt mondta anno mikor kértem tarsunk szünetet: akkor is el kell tartsalak titeket akkor minek mennék el? h még albérletet is fizessek?

fárasztják a ygerekekkel kapcsolatos napi rutin teendők. játszuik velük de közben azon agyal mennyiveljobb lenne pl bringázni a balaton körül.

én egyre inkább úgy érzem h jobb apa lehetne ha csak fele ennyit lenne a gyerekekkel,de a gyerekek a problémáktól függetlenül csüngnek az apjukon.

nem akarok rosszat nekik de ez már rémálom! nem tudom melyik a nagyobb rossz:maradni vagy kiszakitani őket a környezetükből, el az apjuktól.. folyamatosan ezen agyalok. férjem meg bújik,szerelmes sms-eket küldözget, hajtogatja h a család az élete. aztán valami bekattan és mindenért mi vagyunk a hibásak,neki már nincs élete,a gyerekek csak szivatják stb..

bocs h hosszú lett

2012. dec. 11. 13:45
 12/19 anonim ***** válasza:

- Szándékos provokálás, gúnyolódás.

- Módszeres lelki terror.

- Döntésképtelenség. (Ahogy akarod, ahogy neked jó, nem tudom, teljesen mindegy.)

- Megcsalás. (Azonnal elválnék.)

- Bántalmazás. (Az első pofont megbocsátanám, a másodiknál válnék.)

- Alkoholizmus. (Azonnal elválnék.)

- Játékfüggőség. (Adnék egy esélyt és segítenék, ha nem élne a lehetőséggel válnék.)

2012. dec. 12. 16:32
 13/19 anonim ***** válasza:
Én tartom magam annyira megfontoltnak és felelősségteljesnek, hogy azt mondjam, akkor válnék, ha komoly problémát (és ez mindegy mi, nem emelnék ki semmit) nem tudunk megoldani és ez már oda vezet, hogy kiszeretünk a másikból, nem vagyunk boldogok mellette hosszútávon, nem várható, hogy a későbbiekben más lesz. Ekkor igen, inkább válnék, mert két boldogtalan szülő biztosan nem jó a gyereknek. Az a jó, ha nyugalom van. Természetesen itt nem olyan problémákra gondolok, hogy nem hajtja le a wc-deszkát, középen nyomja meg a fogkrémes tubust. :)
2012. dec. 12. 17:43
 14/19 anonim ***** válasza:
És ez milyen gyakori ez a bekattanás a férjednél?
2012. dec. 12. 17:48
 15/19 A kérdező kommentje:
hetente 1x tuti.aztán fogadkozik h soha többet. de ha nem úgy viselkedik valaki ahogy ő az adott pillanatban azt akarja akkor robban..:( most azt mondja várja a karácsonyi szünetet amikor 2 hetet együtt lesz a család.. hát én nem várom annyira..
2012. dec. 12. 19:30
 16/19 anonim ***** válasza:
Hát az elég sok.... :( Az a baj, hogy ha ezen nem változtat (és egyelőre úgy tűnik csak az akarat van meg, de az akaraterő nincs), akkor előbb-utóbb arra a pontra juttok, hogy már nem leszel boldog mellette, örülsz, ha nincs otthon, feszült vagy, ha otthon van. Nem ilyen dolog miatt, de én váltam és tudom milyen, amikor már nem okoz örömet a másik társasága, jobban szeret az ember máshol lenni (én pl. munkahelyemen szerettem lenni abban az időben). És akkor nagyon megtanultam, hogy amit csak az egyik akar, az nem megy. Tehát itt a férjednek kell(ene) változtatni ezen. Ha nem teszi meg, nem sok jövőt jósolok. Sajnálom. :(
2012. dec. 12. 21:27
 17/19 A kérdező kommentje:
sajnos én is igy érzem. ha csak velem lenne hülye,lesz.nám,de a gyerekekkel is.. és ezt nem birom elviselni. de mégiscsak az apjuk,és tudom h szereti őket de nem tudja kontrollálni magát..
2012. dec. 12. 21:43
 18/19 anonim ***** válasza:
És mit mond amikor bocsánatot kér? Nincs azzal tisztában, hogy ha ilyen csúnyán beszél a gyerekei előtt, akkor ők is így fognak? Persze, nem óvhatjuk meg teljes mértékben őket attól, hogy ilyen beszédet megtanuljanak, mert oviban, később iskolában biztosan lesz olyan, ahonnét hallják, de az nagyon rossz, ha a szülő maga is úgy beszél, mint a kocsis. Az én férjem a nagyon ideges, akkor neki is elhagyja a száját pár csúnya szó (a gyerekkel sosem beszélne csúnyán!!!!!). Például nemrégen jött egy 30 ezres fizetési felszólítás, amiről aztán kiderült, téves, de hirtelen olyan ideges lett, hogy káromkodott, mint a kocsis. Egy darabig bírtam, aztán rászóltam, hogy a gyerek előtt ne, ha lehet, akkor inkább menjen le sétálni vagy menjen ki az erkélyre vagy a másik szobába zárkózzon be és ott mondja, de ne a gyerek előtt. Ő azonnal megértette, láttam rajta, azóta figyel rá. Ezt csak azért írtam le, hogy lásd, ahhoz, hogy megoldjátok, neki is partnernek kell lennie.
2012. dec. 13. 07:28
 19/19 anonim ***** válasza:
...ha nagyon ideges...
2012. dec. 13. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!