Tényleg olyan furcsa hogy ez miatt még nem költözöm a páromhoz? Ezen vannak az emberek meg ő is kiakadva.
Mi egy év után költöztünk össze.
Ő már ősszel kezdte mondogatni, de féltem az egésztől, így vártunk - illetve ő rám. Még kellett 2-3 hónap, hogy én is rábólintsak (beszéltem, érveket hallgattam, gyűjtöttem a bátorságot, érleltem az egészet, mire én is vágytam rá), aztán még egy, mire le tudtunk szervezni egy hétvégét a dologra.
mi nagyon fiatalok, szerelmesek, és meggondolatlanok voltunk :) igaz, az összejövés előtt 1 évig eléggé kerülgettük egymást, viharosan indult a dolog.
nos, pont optimális volt a konstelláció, a lakótársam épp akkor cuccolt el, mikor kimondtuk, hogy most akkor jááárunk :) több se kellett, pár hét után azt vettem észre hogy nálam van az összes ruhája, és minden este együtt alszunk.
furcsa, de annyira jó volt az az időszak, hogy ma sem csinálnám másképp.
ne hallgass senkire, csak saját magadra. ha neked még korai, akkor ne költözz oda, élvezd ki hogy nem vagy még lekötve, ismerjétek meg egymást minél jobban.
amúgy nálunk még 6 év után sem szürke a kapcsolat, igaz hogy nem lángolunk mint a friss Molotov koktél, de iszonyat jókat bolondozunk, rengeteg jó programot szervezünk magunknak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!