Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok ebben a...

Mit csinálnátok ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Az öcsémnek apu testvére többször beszólogatott már olyan dolgokba amihez semmi köze. Most ezt megunta tesóm és lealkoholistázta és lehülyézte. Két nappal később a sértett veje és unokája elkapták és megverték. Egyszerűen nem tudom túltenni magam a történteken, állandóan azon gondolkozok mit kellene tenni vagy mondani nekik ? Mi a véleményetek ? Vagy ez így természetes, és én gondolkozok rosszul ?
2010. jan. 18. 20:08
 1/8 anonim ***** válasza:
hát én apukád helyében jól elővenném a testvérét és pereputtyát és az tuti , hogy nem úsznák meg szárazon ezt.
2010. jan. 18. 20:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem MINDENKI egyetért abban , hogy nem volt szép dolog amit mondott !!!
2010. jan. 18. 20:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Apu 12 éve halott!
2010. jan. 18. 20:13
 4/8 anonim ***** válasza:

hát ez aztán az intelligens família ... gratulálok.

Talán neki nem kellett volna beleszólni más dolgába,viszont az öcséd közölhette volna intelligensebben a véleményét. PL: légyszives ne szólj bele az én dolgomba.

talán akkor nem lett volna verés belőle - bár az se volt egy kulturált megoldás...

Nemtudom,nálunk valahogy sosincs ilyen,se hasonló...

2010. jan. 18. 20:15
 5/8 anonim ***** válasza:
MINDEN kapcsolatot megszakitani a pereputtyal!!!
2010. jan. 18. 20:16
 6/8 A kérdező kommentje:

20:15-ös válaszolónak !

Egy mondatból szerintem nagyon erős megítélni egy egész családot , ráadásul általánosítva mindenkire. Nem gondolod ? Ez rólad is elárulhatna akkor valamit ! De én egy mondatból ismeretlenül a te hozzászólásodért nem ítélem meg az egész rokonságod !

2010. jan. 18. 20:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a megoldàs az lenne,ha az ocséd és a màsik csalàd bocsànatot kérne egymàstol,a béke kedvéért.Azért az ocsédnek nem konnyu elfelejteni a verést,mert a rosszul kimondott szavak nem okoznak testi fàjdalmat es lelkileg sem tori meg egy embert ugy,mint a verés.Vagy pedig megszakitani egymàssal a kapcsolatot teljesen.Sajnos elofordulnak egy csalàdban ilyen dolgok,es kicsuszott meggondolatlan szavaknak lehetnek sulyai,de azért nem szép dolog,hogy dorgàlàs helyett veréssel adtàk vissza.
2010. jan. 18. 20:41
 8/8 anonim válasza:

ezt nem köcsögségből mondom, de talán Joshi Barat vagy Mónika show segítene. tudom, tudom, cigányok meg debilek műsora, de jobbat nem tudok kitalálni :\

tényleg ne haragudj, csak segíteni akartam, mert az azért nem állapot, hogy a családban megvernek valakit, akinek pedig, közük sincs hozzá

2010. aug. 24. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!