Mi a véleményetek az Izabella névről?
Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 19:09
31/54 anonim válasza:
19,17es vagyok. Ne aggódj, én felénk nem így hívják a cigányokat:-))
sosem adnék olyan nevet neki, amiről csak kissé is a cigányokra asszociálna valaki.
32/54 anonim válasza:
Bocsi, de nekem is a cigányok jutnak róla eszembe.
33/54 anonim válasza:
szerintem nagyon szép név. és egyáltalán nem cigányos!
34/54 anonim válasza:
nekem is nagyon tetszik ez a név. Ez az egyik "jelölt" ,ha lányom lesz :)
35/54 anonim válasza:
Csoporttársamnak pont ez a neve. Nagy Izabella.
Egy darabig nekem is tetszett, de sajnos túl sok van belőle, én egyediségre hajtok.
Az én lányom Nesta lesz. :)
De ettől függetlenül gyönyörű név. Esetleg a Hannára nem gondoltál? Izabella Hanna (és akkor nem cseng egybe az Izabella Anna)
Sok boldogságot!
36/54 A kérdező kommentje:
a Hanna is szép név.Bár az ismerősöm kutyáját is így hívják.
2010. jan. 18. 20:59
37/54 anonim válasza:
Az gáz... barátnőm kutyája meg Zsófi... na ilyenkor bizonytalanodik el az ember :D
39/54 anonim válasza:
A kislanyomat is igy hivjak bar mi s-el irjuk mivel angol nyelvteruleten elunk. egyszeru konnyen kiejtheto es elirhato nev. Mi arra torekedtunk mivel a baba ket nyelvu h mind a ket nyelven konnyen kiejheto es leirhato legyen. szerintem nem ciganyos, inkabb tortenelmi nemes nev. en szemely szerint az Anna-t azert nem adnam mert mar a vezeteknev maga rovid es a van benne, az Anna az tul rovid ehhez a vezeteknevhez es akkor mar sok a van a neveben. en midnenkepp hosszu nevet adnek a nagy vezeteknevhez.
40/54 anonim válasza:
Kb olyan mint az Izaura, GÁZ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!